Az "igazi" Trip...

Már a játék beharangozása óta tudtuk, hogy a férfi főszerepet Andy Serkis viszi, akinek nem kis tapasztalata van a mocap felvételek terén, mivel korábban ő alakította Gollamot is a Gyűrűk Urában.

Az "igazi" Trip...

Már a játék beharangozása óta tudtuk, hogy a férfi főszerepet Andy Serkis viszi, akinek nem kis tapasztalata van a mocap felvételek terén, mivel korábban ő alakította Gollamot is a Gyűrűk Urában. Tegyük azért hozzá, hogy neki azért több része volt az Odyssey to the West elkészítésében, mint a főszerep eljátszása, lévén ő volt a játék rendezője is.

Lényeg, hogy a többi színészről eddig nem nagyon lehetett hallani, a legutóbbi "Így készült" videóban viszont bemutatkozott a női főszereplőt alakító Lindsey Shaw. Egy valamit előre bocsátunk, sajnos nem vörös. :)

Lindsey fiatal kora ellenére már régóta a szakmában van, a mocap viszont még újdonság volt számára, egy ilyen felvételnél sokkal jobban figyelnie kellett a mimikájára és artikuláltan kellett beszélnie, hogy a tökéletesen rögzíthessék minden arcizommozgását. Izgalmas felfedezés volt számára, az egyetlen, ami miatt panaszkodott az a ruha, elmondása szerint meg lehet benne gyulladni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward