Az Epic megcsinálja a saját MOBA-ját!

Ez Epicnek is van egy saját értelmezése arról, hogy mi is az a MOBA... Íme, a Paragon!

Az Epic megcsinálja a saját MOBA-ját!

Ez Epicnek is van egy saját értelmezése arról, hogy mi is az a MOBA... Egy biztos, az előzetesek alapján a frissen bemutatott Paragon látványvilága egészen fantasztikus lesz. Nem véletlenül a PlayStation Experience-en debütált a játék, ugyanis el fogja kerülni az Xbox One-t, csak PS4-re és PC-re érkezik 2016-ban.

A Paragon már 2 éve fejlesztés alatt áll a játékmotorjairól híres fejlesztőcégnél, szóval már nagyon várták, hogy végre megmutassák nekünk. Az elmúlt hónapban kaptunk néhány karakter teasert, így már számítottunk a nagy bejelentésre és előzetesre, ami nem kérdés, ütősre sikeredett:

Az Epicnél odavannak a kompetitív címekért, így nem akartak tovább MOBA nélkül maradni, de ha már beszállnak valamibe, akkor durrantani akarnak, nem beállni a sorba a többiek közé. A mobák lényege, hogy egyszerre támaszkodnak a játékosok egyéni képességeire és a kreatív, stratégiai jellegű csapatjátékra is. Fontos a koordináció, a pörgés és hogy mindenki folyamatosan játékban legyen tartva. Az Epic az akciójátékai által nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyesmiben, szóval ezt most igyekeztek beoltani egy mobába. Elmondásuk szerint ez nem egy hibrid játék lesz, hanem egy igazi, a műfajhoz hű MOBA. Ennek az állításnak az igazát a most bemutatott rövid gameplay előzetes alapján még nehéz eldönteni, ennyi után akár még egy multis TPS is lehetne.

Ami viszont nem utolsó dolog, hogy konzolokon eddig nem sok MOBA jött szembe velünk, ez viszont PS4-re is kijön, így ott egy egészen új és szép nagy tábort is gyűjthet magának. Kiemelték, hogy a konzolra való fejlesztés az Epic DNS-be van oltva, aminek megfelelően a PS4 változat nem egy port lesz, hanem fantasztikus gameplayt ígér DualShock 4-gyel játszva is, olyannyira, hogy lesz cross-play PS4 és PC között. A haladásunk is átmentődik a platformok között.

Az Epic természetesen már összerakott egy nevéhez hű honlapot is a játéknak, itt egy kicsit többet is megtudhattok a hősökről és egyebekről (nem annyi az összes, folyamatosan jönnek még majd újak). Ha már érzitek a bizsergést az ujjaitokban, akkor megnyugtatásul elmondjuk, hogy januárban már indul is az online tesztelés (zárt szakasz), amit tavasszal egy korai hozzáférési fázis követ, a nyílt béta pedig 2016 nyarán kezd. Jelentkezni itt tudtok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward