Az első PS4-es játékok

Friss ropogós pletykák érkeztek a PS4 első játékairól...

Az első PS4-es játékok

Friss, ropogós pletykák érkeztek a PS4 első játékairól, next-gen versenyzősökről és a Killzone fejlesztőinek új projektjéről, amiket ha minden igaz, akkor a 'PlayStation Meeting'-en mutatnak majd be a konzollal együtt február 20-án.

Az információk a STFUandPlay-en bukkantak fel, ami még nem lenne annyira érdekes, viszont az amerikai Polygon egyik írója ('Aegies') is megerősítette a NeoGAF-on a jelentés igazságtartalmát.

Ged Talbot, aki korábban a Bizarre Creations vezető tervezője volt a Blur és több Project Gotham cím alatt is, most állást kapott a Motorstormért felelős Evolution Studiosnál, több régi alkalmazottal együtt. Mi máson is dolgoznának közösen, mint egy next-gen versenyzős címen... A next-gen játékból egyszer majdnem Gran Turismo is lett, de a Sony végül elvetette az ötletet.

A másik racer az Ivory Tower stúdiónál készül, akik ex-Eden Games-es alkalmazottakból állnak össze. Ezt a játékot a Test Drive Unlimited szellemi örököseként tartják számon.

A Guerilla Games, vagyis a Killzone alkotói is a konzol megjelenésével egy időben jelentik be projektjüket, igaz, erről még nem sikerült infót bányászni. Szerencsére nem kell sokat várni, a nagy eseményt február 20-án New York városában tartják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward