Az első Project Beast videó

Az első nem hivatalos videót a NeoGAF fórumosai rakták össze a játékból kiszivárgott anyagokból.

Az első Project Beast videó

Újabb anyagok szivárogtak ki a Dark Souls fejlesztője, a From Software sokáig titokban tartott új játékáról. Szokás szerint megint a NeoGAF fórumosai ügyeskedtek, ezúttal a kiszivárgott mozgóképekből raktak össze egy rövid videót, amelyben a köpönyeges, kalapos főhős látható, amint átfut pár sötét hangulatot árasztó helyszínen, kisebb szörnyekkel küzd, aztán megközelít egy óriási, hernyószerű nagyobbat is, amelyeknek sokkal több karja és csápja van, mint amennyi egészséges.

A From Software és a Sony Japan Studio közös alkotásaként készülő Project Beastről az hír járja, hogy exkluzívan PlayStation 4-re fog megjelenni (a Sony Japan adta ki anno a Demon's Soulst, amely kizárólag PS3-ra jelent meg). A fejlesztést a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki vezeti, akit nemrég neveztek ki a From Software elnökének.

Reméljük a Sony az E3-ra tartogatta eddig a Project Beast bemutató anyagait, és a továbbiakban nemcsak kiszivárgott animációkból összerakott videókra és kis felbontású képekre kell támaszkodnunk, ha többet akarunk megtudni a játékról.

Kapcsolódó hírünk:

[link href="https://ipon.hu/hir/project_beast___a_from_software_titkos_prodzsektje/29545" target="_blank"]Project Beast - A From Software titkos projektje

[/link]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward