Az első Halo 4 képek

Közeleg a Microsoft nagy Halo 4 bejelentése a játék részleteivel kapcsolatban, de két kép már nem bírta tovább a várakozást, és kiszökött.

Az első Halo 4 képek

A Microsot ma tesz hivatalos bejelentést a Halo 4 részleteivel kapcsolatban, de pár kép a játékból már idő előtt kiszivárgott. Mindkét screenshoton Master Chief látható, csini páncélján hanyatt esik a napfény, kezében a megszokott Battle Rifle, és hősünk bizakodva néz a jövőbe, mert tudja, hogy sok játékos otthonában fog kikötni.

A képeket Paul Fetherstone készítette, aki a 343 Industriesnál dolgozik, és letette  a nagyesküt, hogy azok nincsenek kozmetikázva, a debug kamera segítségével kapta le őket, a mélységélesség effekteket maga a játék motorja szolgáltatta. Corianne Yu, a motor egyik fő programozója Twitter oldalán állt neki, hogy fényezze kicsit a játékot, amely sokak bánatára kizárólag Xbox 360-on fog csak megjelenni. "Ez a legjobban kinéző Xbox játék és a legjobban kinéző konzol játék azok közül, melyeket eddig készítettünk, és mindannyian tripla A-s stúdiókból jöttünk. Nagyon büszke vagyok a  csapatra."

A 343 Industries a Microsoft belső fejlesztője, a Halo 4 lesz az első általuk készített darab, továbbá ez a játék lesz az első FPS a Halo sorzatból, melyet nem az eredeti alkotó, a Bungie készített.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward