Az egykori profi CS:GO játékos 116 év börtönt kapott

Az egykori profi CS:GO játékos 116 év börtönt kapott

Ez a kis hír inkább bulvár, mintsem kifejezetten videojátékokhoz köthető, ám ha más nem, legalább felhívja a figyelmet arra, hogy bizony érdemes megbízható webáruházból vásárolni.

Történt ugyanis, hogy a tavaly visszavonult professzionális CS:Go játékos (azóta influenszer és streamer), Shay Victorio 2013 és 2017 között férjével és apjával együtt egy webáruházban volt társtulajdonos. A probléma ott következett be, hogy 118 panaszt benyújtó szerint a megrendelt áru soha nem érkezett meg hozzájuk és a nyomozás kiderítette, hogy ehhez Shay-nek is köze van.

A birtokukba került levelezés szerint ugyanis azzal próbálta meg elhárítani a panaszosokat, hogy azt mondta nekik, a kamionon az összes áru megsemmisült, ezért 60 nap múlva fogják tudni pótolni azt. Ez sosem történt meg. Csalás miatt a brazil bíróság nem kevesebb, mint 116 év börtönt ítélt meg neki, de ebből a hírről beszámoló brazil UOL szerint 40 évet lehet csak leülni a helyi törvények szerint és jelenleg az ítélet ellen fel is tudnak lebbezni.

Az akkori férje állítólag elismerte bűnösségét, így az újratárgyalás talán segíthet a streameren, de összességében nem tűnik jó kezdésnek 116 évnyi büntetést lefaragni, akárhogyan is nézzük.

Sajnos az online világban könnyen válhatunk hasonló módszerek áldozatává, de reméljük, nálunk is hasonlóan sújtanak le azokra, akik például használt árut kívánnak eladni, de az előre utalást feltételhez szabva örökre lelépnek a pénzzel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap