Az eddigi legnagyobb frissítés érkezik a Frostpunkhoz

Ha a generátorokat legalább annyira érdekes szerkezetnek gondoltad eddig, mint a fagyot, akkor hamarosan te is építhetsz majd egyet.

Az eddigi legnagyobb frissítés érkezik a Frostpunkhoz

A lengyel 11 bit studios a Frostpunk túlélő stratégiai játékával hamar belopta magát a játékosok szívébe, a rendkívül nehéz, összetett és kegyetlen játék egy olyan világot vázol fel számunkra, ahol a Nap egyszerűen csak elkezdett kihűlni, a mi közösségünknek pedig éppen ezért új otthont kellett találni a túléléshez. A túlélés záloga nem volt más, mint egy bizonyos generátor megtalálása és üzemben tartásra, emellett pedig a társadalom rendjének megtartása a fagyos világban.

Ez a történet, amit mi eddig is átélhettünk, viszont nem itt kezdődik. Hiszen mi csak használói voltunk a technológiának, voltak viszont olyanok, akik ezeket az eszközöket megépítették a túlélés reményében. Így lesz előzmény a Frostpunk: The Last Autumn névre hallgató új kiegészítő.

A DLC a Frostpunk játék legnagyobb frissítése lesz és átélhetjük benne, hogy a virágzó élettel teli világ hogyan válik folyamatosan a fagy martalékává és omlasztja össze a Brit Birodalmat.

A játékban új épületek, technológiák és természetesen törvények kapnak helyet, hiszen itt még más állapotok uralkodtak, mint az eddig megszokott játékban.

Galéria megnyitása

Kuba Stokalski, a játék vezető dizájnere szerint a csapatból már mindenki nagyon várja, hogy végre a rajongók is hozzájuthassanak a kiegészítőhöz, mert szerintük ez az egyik legnagyszerűbb dolog, amit a Frostpunk játékkal eddig tettek.

Sajnos a terveikhez képest késett a The Last Autumn, de szerintük meg fogja érni a várakozást. Ezzel együtt pedig megnyugtatott mindenkit, hogy a Frostpunk univerzum tovább fog épülni 2020-ban is egy új, 3. kiegészítővel is.

Galéria megnyitása

A játék az utolsó őszre készülve hatalmas leárazásokkal kecsegtet minden platfromon, így Steamen, GoG-on és Humble Store-on egyaránt. A The Last Autumn része a Frostpunk Season Pass csomagjának, így becsatlakozik a The Rifts kiegészítő mellé. A szezonbérlet része lesz az egyelőre „Project TVADGYCGJR” néven futó csomag is, amit később lepleznek le.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap