Az EA új tervei

A kiadó új szim játékok kifejlesztését tervezi kutyák, macskák, hörcsögök és aranyhalak számára, de a legnagyobb durranást a The Sims rajongóknak tartogatják.

Az EA új tervei

A Sim City-vel kapcsolatos botrányok után az EA úgy döntött, hogy inkább a kiegészítők szempontjából eddig méltánytalanul elhanyagolt The Simset fogja tovább erősíteni. A játék legújabb kiegészítőjében a The Sims: The Sims-ben az lesz a feladatunk, hogy avatarunkat leültessük gépe elé, és rávegyük, hogy játsszon a The Sims című játékkal, ill. kiegészítőket vásároljon hozzá. A tervek szerint az új kiegészítőhöz hamarosan egy még szenzációsabb kiegészítő kiegészítő is megjelenik majd, a The Sims: The Sims: The Sims, amelyben az általunk alakított figura által játszott karakter maga is játszhat a The Sims-szel.

Ezt a kiegészítőt még 52 újabb fogja követni az év folyamán, de nem kell megijednünk, a tervek szerint szezonbérletet is vásárolhatunk majd, amely négy kiegészítő letöltésére jogosít fel, melyek segítségével karaktereink szezonbérletet vásárolhatnak, amely négy kiegészítő kiegészítő letöltésére jogosítja fel őket, melyekkel karaktereik karakterei négy kiegészítőt vásárolhatnak és tölthetnek le.

A kiadó a megjelenés napjára is tervez egy DLC-t, amely a mikrotranzakciókat fogja bevezetni a játékba, ezek segítségével szimjeink teljesen önállóan is vásárolhatnak virtuális tárgyakat saját karaktereiknek. Amennyiben karakterünk saját karaktereinek is megvásárolja ezt a DLC-t, azok is tudnak majd önállóan vásárolni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward