Axl Rose beperelte az Activisiont

A Guns N' Roses frontembere 20 millió dollárra pereli az Activisiont, amiért a kiadó megegyezésük ellenében használt a játékában a banda korábbi gitárosára, Slashre szabott figurát a Guitar Hero III-ban.

Axl Rose beperelte az Activisiont

A Guns N' Roses frontembere 20 millió dollárra pereli az Activisiont, amiért a kiadó megegyezésük ellenében használta a játékában a banda korábbi gitárosára, Slashre szabott figurát a Guitar Hero III-ban.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Rose azt állítja, hogy az Activision "hazugságok hálóját szőtte" és folyamatos megtévesztéssekkel próbálta elfedni valódi szándékait, melyek szerint nem csak, hogy bele akarták tenni Slasht és VR-t [Velvet Revolver] a GH III-ba, de azt kihangsúlyozva hirdették a terméket, hogy az megerősíti Slash és a Guns N' Roses kapcsolatát. Mindezt a banda egyik számával a Welcome to the Jungle-lel.

Utóbbi dal a másik probléma. Rose megtiltotta az Activisionnek, hogy használja a számot, amint meghallotta, hogy a kiadó beteszi a játékba Slash-t is (kérdés miért nem perelt már akkor). Ezt követően állítása szerint az Acitivision azt hazudta, hogy csak a promócióhoz használják majd. Itt még mindig nincs vége a dalnak, folytatódik a Sweet Child O' Mine-nal, amit szintén használtak a Guitar Hero III reklámozásához. Mindez szép és jó, csakhogy ezt a számot kizárólag a GH II-höz licencelték...

GH3 Slash reklám:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward