Aveline kicsivel idősebb lesz az Assassin's Creed 4: Black Flagben

Három küldetésben is feltűnik az AC 3: Liberationből megismert hősnő.

Aveline kicsivel idősebb lesz az Assassin's Creed 4: Black Flagben

Aveline, az Assassin's Creed 3: Liberationből megismert hősnő szerepelni fog a Assassin's Creed 4: Black Flag exkluzívan PlayStation 3-ra és 4-re megjelenő tartalmaiban, de valamivel idősebb lesz, mint volt. Az 1747-ben született francia és afrikai ősöktől származó szexi hősnő, akinek apja egy gazdag kereskedő, anyja pedig rabszolga, három küldetésben is feltűnik majd, mindegyik a Liberation vége után fog játszódni, és összesen kb. egy órányi szórakozást biztosítanak majd számunkra. Aveline újabb kalandjait Jill Murray, a Liberation szerzője írja.

Darby McDevitt, a Ubisoft íróinak vezetője a Comic-Conon tartott előadása során, melynek anyaga később felkerült a Ubisoft blogjára is, a következőket mondta ezzel kapcsolatban: "Előrelépés, hogy Aveline egy kicsivel idősebb. Nem kapcsolódik közvetlenül a történethez. Ha az Assassin's Creed 4 olyan, mint egy regény, akkor Aveline története egy rövid elbeszélés."

McDevitt elmagyarázta, hogy a küldetések az Abstergo Animusán létrehozott újításoknak köszönhetőek. Az Abstergo Entertainment napjainkban épp azzal foglalkozik, hogy átkutassa az Assassinek genetikai emlékeit. A cég, ahol hozzáférhetünk Aveline anyagaihoz is kellemes munkahelynek tűnik, legalábbis kezdetben... Aztán kiderül, hogy a háttérben valami sötét és titokzatos dolog bújik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward