Augusztusra csúszik az Obduction

A Myst-utódra még egy kicsit várnunk kell, addig itt egy kis zene a játékból.

Augusztusra csúszik az Obduction

Korábban arról számoltunk be, hogy a Cyan által fejlesztett Obduction, mely a Myst spirituális utódjának tekinthető, az eredeti tavalyi időpont helyett július 26-án jelenik meg. Nos, ez nem fog bekövetkezni, mert a stúdió mai bejelentése szerint csak augusztus 24-re készülnek el vele.

Mint Ryan Warzecha, a játék producere elmondta, a Cyan keményen dolgozott, hogy befejezzék a játékot, olyannyira, hogy kiadhatták volna a korábban megjelölt időpontban. Ennek ellenére úgy érezték, hogy ezt csak azért tennék meg, mert köti őket a határidő, nem pedig azért, mert teljesen elégedettek. Mivel nagyon büszkék az Obductionre, nem akartak csiszolatlan éleket hagyni benne, hogy azok véletlenül az élmény rovására menjenek.

Warzecha elismerte, hogy bizonyos fokú megkönnyebbülést jelent a stúdió döntése, még akkor is, ha lesznek, akiknek csalódást okoznak ezzel. Mint mondta, megértik a szkepticizmust, de szerinte ha látnánk, milyen jó a játék, másképp éreznénk.

Azok, akik a kickstarteres kampány óta tűkön ülve várják a játékot, valószínűleg inkább várnak még egy hónapot, csak hogy végre kipróbálhassák az Obductiont. Addig is meghallgathatjuk a Myst eredeti zeneszerzője, Robyn Miller által készített soundtrack első számát, a History Lessont.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward