Augusztusban lesz a BlizzCon 2009

A Blizzard megerősítette az idei, a sorban a negyedik BlizzCon rajongói gyűlés (ha lehet így nevezni..) időpontját, amely egy verőfényes augusztus hétvége lesz, 21-e péntek, és 22-e szombat. A helyszín ez alkalommal is az Anaheim Convention Center lesz Los Angeles-től nem messze.

Augusztusban lesz a BlizzCon 2009

A Blizzard megerősítette az idei, a sorban a negyedik BlizzCon rajongói gyűlés (ha lehet így nevezni..) időpontját, amely egy verőfényes augusztusi hétvége lesz, 21-e péntek, és 22-e szombat. A helyszín ez alkalommal is az Anaheim Convention Center lesz Los Angeles-től nem messze.

Az esemény tavaly is rengeteg rajongót vonzott, így egy kicsit bővül is 3 kiállító hall helyet négy ad otthont a számtalan StarCraft, Warcraft és Diablo fanatikusnak. Részleteket még nem fedtek fel, de minden bizonnyal ez az alkalom sem fog elmúlni hangzatos bejelentések, látványos rendezvények, versenyek és egyéb közösségi programok nélkül.

A BlizzCon 2008-on például sokmindent tudtunk meg a Wrath of the Lich King-ről a World of Warcraft-osok nagy örömére, majd napvilágot látott néhány látványos Diablo gameplay és kasztbemutató video, valamint StarCraft intro-k és információk (hogy 3 részre osztják stb.).

Az idei várható legforróbb téma talán a Diablo III lesz, ami elméletileg még idén kijön (bár mi nem reménykednénk), de van esély az új Blizzard MMO bejelentésére is (nemrég állt rá a WoW egyik vezető designere!), vagy esetleg leránthatják a leplet egy újabb WoW expanzióról is, bár ez kevésbé valószínű.

Diablo III Cinematic trailer (tavalyi):

                          

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward