Augusztusban jön a The Bard's Tale 4 hatalmas frissítése

Rögtön meg is kapja a játék a Director's Cut elnevezést.

Augusztusban jön a The Bard's Tale 4 hatalmas frissítése

Az InXile bejelentette, hogy augusztus 27-én jelenik meg a The Bard's Tale 4 hatalmas frissítése, ami annyira nagy, hogy habár a készítők 2.0-ként nyilatkoznak róla, hivatalosan átnevezték a játékot The Bard's Tale 4 - Director's Cut kiadásra.

Habát a The Bard's Tale 4 jó fogadtatásra talált a megjelenésekor, az rengeteg apróbb hibáját, és a kifinomultság általános hiányát nem lehetett nem észrevenni. A Director's Cuttal számos optimalizáció és hibajavítás érkezik, rengeteg olyan újdonsággal, ami a játékosok midennapi életét könnyíti meg, és jelentősen javult a kontrolleres irányítás is. Ezen kívül bekerül két új dungeon, új ellenfelekkel és nagy kihívást nyújtó bossokkal.

Az InXile februárban még azt mondta, hogy a mindenki által nagyon várt frissítés a méretei miatt csak júniusban jelenik meg, azonban azt is sikerült lekésniük, így alakult ki az augusztus 27-es dátum. Ezen a napon viszont a Director's Cut elérhető lesz PC-re, Macre, Linuxra, PS4-re és Xbox One-ra is.

A megjelenést követően a meglévő PC-s tulajdonosok ingyenesen kapják meg a frissítést, onnantól kezdve pedig már csak Director's Cut formában lehet majd megvenni a játékot Steamen és GoG-on, 34,99 dollárért, valamint lesz egy Deluxe Edition 49,99 dollárért. PS4-en és Xbox One-on 39,99 dollárba kerül majd a játék, de mindkét konzolra megjelenik majd limitált mennyiségben dobozos változat is.

Az Xbox Game Pass-előfizetők is örülhetnek, ugyanis a The Bard's Tale 4 rögtön a megjelenés napján bekerül az ingyenes felhozatalba Xbox One-on és PC-n is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap