Asylum – horror az elmegyógyintézetben

Elhagyatott elmegyógyintézetben játszódó horror kalandjáték a Sratches fejlesztőitől.

Asylum – horror az elmegyógyintézetben

Agustin Cordes, a Scratches című horror-kalandjáték alkotója Senscape nevű független fejlesztőcsapatával együtt 2010 óta egy újabb horror játékon dolgozik. Az Asylum című darab nemrég zöld lámpát kapott a Steam Greenlight programjában, de az alkotóknak szüksége lenne még némi pénzre a kiadásához, ezért gyűjtésbe kezdtek a Kickstarteren. A vicces fiúknak mindössze 100 666 dollárra lesz szükségük, de az már biztos, hogy főbe lövik magukat, ha végül pont az a 666 fog hiányozni. Persze erre valószínűleg nem kerül sor, mert eddig jól áll a projekt, már közel 20 000 dolcsi összejött és még 28 nap hátravan. A Kickstarteres támogató csomagok között néhány bizarr ajánlat is szerepel, amelyek lehetővé teszik, hogy ápoltként, vagy orvosként mi magunk is bekerüljünk a játékba.

Az elhagyatott elmegyógyintézetben játszódó darabot többek között H. P. Lovercraft világa ihlette. Maga az épület egy valódin, a Londonban található Hanwellen alapul, melynek tervrajzait az alkotók nagy pontossággal követték virtuális testvére megépítése során. Közel száz, nagy részletgazdagsággal kidolgozott szobában törhet ki majd minket a frász.

A pszichológiai horror-kalandjáték már a fejlesztés késői fázisában van, a tervek szerint még idén decemberben szeretnék kiadni PC-re, Macre és Linuxra. A demót, melyet a fejlesztők csak interaktív ízelítőnek hívnak az alkotók honlapjáról letölthetjük és kipróbálhatjuk. A teljes játék kb. 15 órányi szórakozást és rémüldözést nyújt majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward