Asus: Jönnek az Android 4.2 frissítések

Az Asus megkezdte Transformer Pad TF300T-vel a 4.2-es Jelly Beanre az átállást.

Asus: Jönnek az Android 4.2 frissítések

Ismét az Asus az első, aki megkezdi a Google operációs rendszerének legújabb kiadására az átállást, és az első alany is változatlan az őszi Android 4.1 frissítések óta, hiszen akkor is a Transformer Padet tisztelték meg vele először.

Az Asus régiókra bontva fogja frissíteni a masináit, ezzel megelőzve a felmerülő problémákat. Első körben az Egyesült Államokban értékesített TF300T-ken kerül majd bevetésre az Android 4.2, de minden más területre is sor kerül még ebben a hónapban. A Transformer Pad után az Infinity, a MeMO Pad Smart (10,1") és a MeMO Pad következik; ezekre pontosabb dátumot nem aggattak, valamikor a második negyedévben jön el az ő idejük.

Az Android 4.2-vel az új képességek mellett néhány teljesítményt javító finomhangolást is kapunk, így nemcsak okosabb lesz, hanem gördülékenyebb működést is garantált a friss Jelly Bean. A rendszer fontosabb újításai a több felhasználói profil létrehozásának lehetősége, a funkciókban gazdagabb Google Now, a PhotoSphere fényképezési mód és a DayDream képernyőkímélő, sok kisebb képesség mellett.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward