Assassin's Creed: Revelations parti

Jól éreztük magunkat a PlayOn buliján, melyet Assassin's Creed: Revelations közeledő megjelenése alkalmából tartottak, és melyen felavatták a magyar Assassin Testvériség tagjait.

Assassin's Creed: Revelations parti

November 12-én került sor a nagy eseményre, a magyarországi Assassin Testvériség új tagjainak felavatására melyen a limitált kiadású gyűrű tulajdonosai vehettek részt. A rendezvénynek stílusosan a Hadtörténeti Múzeum egyik szép terme adott helyet, ahol volt minden, mi szem szájnak és gamernek ingere.

A tömegben már az elején időnként feltűnt egy-egy gyanús templomos, mint később kiderült, urukat kellett elkísérniük, aki egy fontos üzenetet vitt. Az üzenetre persze a Testvériség is szerette volna rátenni a kezét, ezért izgalmas csatajeleneteknek lehettünk tanúi. Ezio kutyaszorítóba került, amelyből ügyesen kivágta magát, és hiába védték életükkel urukat a katonák, az asszaszin győztesen távozott a helyszínről, szanaszét heverő halottakat hagyva maga után. A látványos összecsapásnak a Mare Temporis Alapítvány csapatának révén lehettünk szemtanúi.

Az izgalmas bevezető után az újdonsült tagok maga Ezio Auditore előtt tették le az esküt, amely szerint ezentúl élni fognak: megvédik a Testvériség becsületét, minden tettükkel az emberiség javát szolgálják, és nem fognak szoftverekkel kalózkodni.

A Testvériség tagjai közül azok a szerencsések, akik a játékkal kapcsolatban feltett kérdésekre válaszolni tudtak, nyereményekkel a tarsolyukban távozhattak. Végül minden érdeklődő kipróbálhatta a héten megjelenő játékot.

Köszönjük, jó buli volt :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward