Assassin's Creed: Project Widow - barangoljunk Párizsban

A böngészős városnéző játékban az Assassin's Creed Unity helyszínéül szolgáló 18. századi Párizst járhatjuk be.

Assassin's Creed: Project Widow - barangoljunk Párizsban

A Ubisoft bejelentette a Project Widow megjelenését, amely az Assassin's Creed Unity társaként készült. A böngészős játék a Widow (özvegy) címet a guillotine egyik becenevéről kapta, amely a 18. századi Párizsban terjedt el. A darab interaktív városnézésre hív, segítségével bejárhatjuk a 18. század végi forradalmi vérzivatar sújtotta Párizst. Az utcákat a Google Street View-hoz hasonló nézetben láthatjuk, és olyan helyszínekre látogathatunk el, ahol a francia forradalom legsötétebb pillanatai történtek meg.

A szemfüles látogatók még a rejtett Assassin’s Creed Unity videókra is rábukkanhatnak, miközben a forradalom és az orvgyilkosok titkait kutatják. Érdemes minden sötét sarokba benézni, mert exkluzív bónusz tartalmakat, versenyeket és nyereményeket rejtenek.

Nem kell magányosan utaznunk, kísérőnk egy karizmatikus forradalmár, aki a saját szemszögéből mutatja be nekünk az eseményeket, de vigyáznunk kell vele, mert megvannak a saját titkos céljai. Narrátorunk szinkronhangját Andy Serkis, angol színész szolgáltatja, akit Gollamként láthattunk (azaz nem láthattunk) a Gyűrűk Urában.

Maga az Assassin’s Creed Unity november 14-én fog megjelenni, a Project Widow már a mai naptól elérhető a www.beta.projectwidow.net címen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward