Assassin's Creed Liberation HD

A korábban Vita exkluzív játék jövőre jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Assassin's Creed Liberation HD

A Playstation Vita exkluzív Assassin's Creed 3: Liberation 2014-ben, letölthető formában megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, tudhattuk meg egy kiterjedt Ubisoft-os Q&A-ból. A játékot természetesen ellátják HD felbontású textúrákkal és egyéb kisebb-nagyobb szépítésekkel. Ezen túl tettek hozzá új tutorial rendszert és felújították a harcot is, aminek köszönhetően a főhős Aveline már tud két egykezes fegyvert is használni például.

Kidolgozottabb lesz a free-running részek tálalása, a mimikai animációk és az átvezetők is. Átdolgozták a küldetéseket is, hogy nagyobb kihívást nyújtsanak, illetve inkább illeszkedjenek az új platformokhoz. Az érintőképernyős részeket természetesen kivették, ezek helyébe 15 új küldetést raktak. Ami pedig a legfontosabb, sokkal jobb lesz a képfrissítési ráta is. A producer Momchil Valentinov Gindyanov szerint majd lefolyik a játék a képernyőtökről.

Az AI és a tömegek viselkedése szintén olyan lesz mint a nagykonzolos Assassin's Creedekben, szóval nem egy összecsapott port lesz az Assassin's Creed Liberation HD, annyi biztos. A Ubisoft Sofia által fejlesztett játék pontos megjelenési dátumot (vagy árat) még nem kapott, így csak annyit tudunk, hogy jövőre jön.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward