Assassin's Creed film - Részletek a sztoriról

Bizonyos tárgyakat pénzért cserébe is felodhatunk a Unity-ben, és azt is tudjuk, kit, pontosabban kiket alakít a filmben Fassbender.

Assassin's Creed film - Részletek a sztoriról

Assassin's Creed Unity-ügyileg nem vagyunk túlságosan elkényeztetve az idei Gamescomon, egy viszonylag könnyen felejthető videón és az alább megtekinthető képeken kívül nem sokat kaptunk a Ubisoft újgenerációs üdvöskéjéből. Cserébe az Assassin's Creed Rogue-ot két játékmenet videón is megmutatták nekünk, plusz érkezett egy érdekesség a Unity-vel kapcsolatban: a játék mikrotranzakciós rendszert fog tartalmazni. Pontos részleteket egyelőre nem tudni a dologról, de egyes források szerint úgy kell elképzelni, hogy valós pénzért cserébe meghackelhetünk bizonyos feloldható tartalmakat. Kicsit félünk tőle, hogy mi fog kisülni ebből, de ha bármi konkrétumot megtudunk, rögtön szólunk.

Galéria megnyitása grid_on

Ennél talán érdekesebb, hogy újabb pletykák röppentek fel az Assassin's Creed film kapcsán. A Film Divider hivatalosnak tűnő részleteket közölt, de sajnos csak saját forrásokra hivatkozva, úgyhogy kezeljük ezeket fenntartásokkal. Az oldal értesülései szerint Michael Fassbender, a főszereplő egyszerre két karaktert alakít majd: a jelenben ő lesz Michael Lynch, a halálraítélt, aki akarata ellenére belekeveredik a templomosok és asszaszinok harcába. Ahogy Desmondon, úgy rajta is kísérletezik egy tudós, Joseph, valamint segíti egy asszaszin nő, Lara. Ebben az idővonalban a főellenség Alan Rikkan lesz, az Abstergo ügyvezető igazgatója. A múltbéli karakter neve pedig Aguilar de Agarorobo, aki a Spanyol inkvizíció idején az Assassin’s Creed 2: Discovery című részben is szereplő Tomás de Torquemada nevű templomos ellen harcol. Az "águila" spanyolul sast jelent, úgyhogy akár még az is lehetséges, hogy ez lesz a sztori (vagy csak valaki szótárazott egyet gyorsan, ahogy én is). De mivel "semmi sem igaz, minden megengedett", ezért érdemesebb megvárni a hivatalos szinopszist. Időnk mint a tenger, a premier ugyanis csak 2015. augusztus 7-én esedékes.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward