Assassin's Creed 3 multiplayer részletek

A sztori folytatódik egész éven át. Mi lehet az Abstergo meglepő lépése mögött? Wolfpack mód és dinamikus időjárás.

Assassin's Creed 3 multiplayer részletek

Az Assassin's Creed 3 multi módja még hosszú ideig új sztorikkal fog minket szórakoztatni az indulás után is – jelentette be az Ubisoft. A fejlesztők minden hónapban új kihívások elé fognak minket állítani, melyeket ha teljesítünk az Abstergóval kapcsolatos történet újabb részleteihez férhetünk hozzá. "A multi ma már olyan nagy, hogy külön játéknak tekinthető – mondta Damien Keiken, az Ubisoft egyik franciaországi igazgatója. "Megkaptuk a jogokat, hogy az Abstergo szorit bővítsük, egészen a kezdetektől, ami igen nagy felelősség. Ahogy haladunk a játékban és szinteket szerzünk, úgy juthatunk hozzá ezekhez a fájlokhoz és videókhoz. Minden hónapban új kihívások elé állítjuk a játékosokat, melyek segítségével újabb tartalmak nyílnak meg, melyek folytatják a történetet egész éven át".

Az Assassin's Creed: Revelations is extra videókat és fájlokat biztosított azoknak, akik multi profiljukat felszintezték, a történet egy kiképzés alatt álló Templomos ügynökről szólt, a rosszfiú pedig Warren Vidic volt, akivel már többször is találkozhattunk. Az Assassin's Creed 3 története szerint az animus kereskedelmi forgalomba került, így bárki HD-ben élvezheti az öldöklést otthonában. Mi lehet a valódi motiváció az Abstergo hirtelen kezdeményezése mögött, hogy egy ilyen forradalmi terméket a nagyközönség számára elérhetővé tett? Egy olyan terméket, amely alapjaiban változtatja meg gondolkodásunkat és életünket...

Az alábbi előzetes Vidic visszatérésére utal, és bemutatja a Wolfpac nevű új co-op csapat  játékmódot is. A dinamikus időjárás a co-op játékokban is feltűnik majd, és megnehezíti, vagy éppen megkönnyíti életünket: viharban könnyebben el tudunk rejtőzni, de az ellenfelek is kevésbé látszanak.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward