Assassin's Creed 3 különleges kiadások

Az Assassin's Creed 3 mindjárt három különleges kiadásban lát napvilágot, különböző extrákkal.

Assassin's Creed 3 különleges kiadások

Az Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed 3 három különböző különleges kiadásban fog megjelenni. A legnagyobb a Freedom Edition, ez masszív gyűjtői dobozban érkezik majd, amely a következő kincseket rejti magában:

[list type="unordered"]

[*]24 cm-es minőségi Connor szobor.

[*]Fémtok, amelyen a kép Alex Ross díjnyertes képregényrajzoló munkája.

[*]George Washington könyve, amelyben az elnök a forradalom ideje alatt feljegyzett minden titkot az Asszaszin és a Templomos rendről.

[*]Exkluzív litográfia.

[*]Lost Mayan Ruins szóló küldetés: Connort egy ősi, rejtélyekkel teli Maya piramishoz vezeti útja. Megszerezhetjük a híres Captain Kidd mesés kardját, amely halálos, brutális, és gyönyörű penge.

[*]Ghost of War szóló küldetés: a forradalom a Templomosoknak malmára hajtja a vizet. Ha legyőzzük ellenfeleinket, megszerezhetjük a Pontiac's War Clubot, az indiánok erős fegyverét.

[*]Multiplayer Sharpshooter pakk: egy új karaktert kapunk, aki Sharpshooter névre hallgat, rajta kívül egy Relikvia, egy Embléma, és egy különleges Kép is a miénk lesz, akárcsak a "The Jester" titulus.

[/list]

A fentinél egy fokkal szerényebb a Join or Die Edition, amely a híres 1754-es Benjamin Franklin által rajzolt politikai karikatúráról kapta a nevét. Ebben a következőket találjuk:

[list type="unordered"]

[*]Connor medáljának minőségi másolata

[*]George Washington könyve

[*]Ghost of War szóló küldetés

[*]Multiplayer Sharpshooter pakk

[/list]

A végére maradt a Special Edition, amelyben csomagoláson kívül az egyetlen extra az A Dangerous Secret című szóló küldetés. Ebben egy olyan titok ellen kell harcba szállnunk, amely alapjaiban döntheti meg a forradalmat. A küldetést teljesítők jutalma egy kovás muskéta.

Az Ubisoft az árakról és a DLC-kről még nem nyilatkozott. A játék október 31-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra. A PC-s és Wii U-s verzió is fejlesztés alatt áll, ezek megjelenésének dátuma még nem ismert.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward