ArmA II 1.05 patch részletek

A Bohemia Interactive elárult néhány részletet az e hónapban megjelenő 1.05-ös tapasz tartalmáról, ami tulajdonképpen egy ingyenes DLC, hiszen lesz benne egy plusz kampány és egy új multiplayer mód is.

ArmA II 1.05 patch részletek

A Bohemia Interactive elárult néhány részletet az e hónapban megjelenő 1.05-ös tapasz tartalmáról, ami tulajdonképpen egy ingyenes DLC is egyben, hiszen lesz benne egy plusz kampány és egy új multiplayer mód is.

Az Eagle Wing mini-kampány a teljes játék egyik alternatív befejezését terjeszti ki. A játékosoknak lehetősége lesz benne AH-64-es Apache harci helikoptert használni a Chernarus ütközetből kinőtt háborúban az Egyesült Államok és az Orosz Föderáció között.

Az új játékmód, a "When Diplomacy Fails" ("Amikor a diplomácia már nem működik") pedig az eredeti ArmA játékban található warfare mód továbbgondolása. Remekül ötvözi az FPS és a stratégia elemeket. (Összesen 32-en játszhatják egyszerre.)

"A legfrissebb patch bizonyítja elkötelezettségünket az Arma II és a közösség iránt. Lesz benne ingyenes letölthető tartalom, amivel szeretnénk megköszönni mindazoknak a támogatását, akik megvették a játékot és számtalan visszajelzéssel segítettek minket a világ minden tájáról." - nyilatkozta Marek Spanel a Bohemia vezérigazgatója.

"Mindig elcsodálkozunk azon, hogy a közösség hány féle módon képes gazdagítani a játékunkat különböző add-onokkal, modokkal és saját missziókkal. Ha a játék körüli aktivitás megmarad ilyen szinten, kész örömmel támogatjuk mi is a munkájukat így a játék kiadását követően is."

Eagle Wing trailer:

                       

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap