Arkham Asylum demó

A jövő héten érkezik az oly nagyon várt Batman: Arkham Asylum próbaverziója. A demó letölthető lesz az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Így az augusztus 28-ai megjelenésig mindenki eldöntheti megéri majd e a pénzét az eddig legkomolyabb és legnagyobb figyelmet kapott Batman játék.

Arkham Asylum demó

A jövő héten érkezik az oly nagyon várt Batman: Arkham Asylum próbaverziója (augusztus 7-én, ha minden igaz). A demó letölthető lesz az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Így az augusztus 28-ai megjelenésig mindenki eldöntheti megéri majd e a pénzét az eddig legkomolyabb és legnagyobb figyelmet kapott Batman játék.

Aki még nem hallott volna róla (kizárt, hogy létezne ilyen olvasónk, de azért a rend kedvéért tegyük fel :)), az új bőregeres játékban újfent Jokerrel kell megküzdenünk, a helyszín pedig a legveszélyesebb bűnözőknek felépített elmegyógyintézet, az Arkham Asylum. Számíthatunk intenzív harcra, gyönyörű grafikára és ismerős főellenségekre, mint például Harley Quinn (egész jól kikupálták Joker jobb kezét), Bane, Killer Croc, Poison Ivy (Mmmm..) és Scarecrow (Madárijesztő).

Az Arkham Asylum-ot érintő híreink listájához katt ide.

A demó trailere:

                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward