Arat a Fifa Soccer 09

Az EA büszkén jelenthette be, hogy a Fifa Soccer 09 igencsak erős kezdést produkált.

Arat a Fifa Soccer 09

Az EA büszkén jelenthette be, hogy a Fifa Soccer 09 igencsak erős kezdést produkált. A játék 1,2 millió példánya talált eddig gazdára Európában az első héten. A Fifa sorozatban így az első helyre került a legjobban indító játékok listáján.

"A Fifa Soccer 09 sikere azt mutatja, hogy a játéknak rengeteg hűséges rajongója van, akik égnek a vágytól, hogy a kezük közt tudhassák a legújabb Fifát!" - mondta Peter Moore, az EA Sports elnöke. "A Fifa Soccer 09 a legjobb foci játék jelenleg, olyan játékmódokkal, mint: Be A Pro: Seasons, 10 vs 10 Online Team Play, Fifa 09 "Clubs" és az adidas Live Season szolgáltatás (internet kell hozzá). Ez minden idők leggyorsabban fogyó FIFA játéka, és nagyszerű látni, hogy "kötelező" játékok listájának elején van az idei téli szünetben..."

A Fifa Soccer 09 igyekszik kihasználni minden platform előnyét és így számíthatunk néhány platform specifikus dologra attól függően, hogy PS3, Xbox360, Wii, PC, PS2, Nintendo DS, PSP vagy éppen a mobilunkra veszünk Fifát...

A játékról további információk a http://www.fifa09.ea.com/ -on találhatók.

A legújabb Fifát egyébként 17 nyelvre fordították le, 37 országban került forgalomba és globális szinten ez a legnépszerűbb EA Sports játék. ESBR besorolása pedig "E" for everyone azaz 3 éves kortól ajánlott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward