Aprók nagyban - 2018.04.25.

Májusban PS4-re jön a Tacoma, brutális járgányok az OnRush-ban, ingyen van a The Witcher: Enhanced Edition...

Aprók nagyban - 2018.04.25.

Májusban PS4-re jön a Tacoma

Ugyebár ez az a játék, amit a Gone Home készítői csináltak, és PC-re már egy jó ideje megjelent. Mindig is azt ígérték, hogy érkezik majd PS4-re is, erre azonban többet kellett várni, mint reméltük. De legalább adnak valami bónuszt is.

A Tacoma PS4-es változatába ugyanis bekerül egy rendezői kommentárral ellátott játékmód, ahol minden fontos dolgot megtudhatunk a fejlesztés folyamatairól. A megjelenésre május 8-án számíthatunk.

Brutális járgányok az OnRush-ban

A Motorstorm egykori fejlesztői által készített, most már a Codemasters neve alatt lassan összeálló OnRush egyre jobbnak tűnik. Most éppen "válaszd ki a fegyvered" névvel új előzetes érkezett, amiben a fegyver természetesen az autókra utal, hiszen mindegyik nagyon másként viselkedik, és mindegyiknek megvan a maga egyedi képessége és fegyvere.

Összesen nyolc különböző kategória közül választhatunk majd a június 5-én megjelenő játékban, ami PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik.

Ingyen van a The Witcher: Enhanced Edition

Sokan a mai napig azt mondják, hogy az első The Witcher volt a legjobb. Ezt persze hajlamosak is vagyunk elhinni, főleg, hogy annak a felújított változata, a The Witcher: Enhanced Edition most ingyenesen hozzáférhető bárki számára.

Persze ehhez egy folyamatot kell végigjárnunk, melynek lépéseit a hivatalos oldal közli velünk. Alapvetően arról van szó, hogy telepíteni kell a Gwent: The Witcher Card Game-et, ami ugyebár az ingyenes kártyajáték, szóval pénzt nem kell költenünk. Ezt követően fel kell iratkoznunk a GoG hivatalos hírlevelére, majd már tölthetjük is a játékot.

Akadályozzuk meg az ötödik évszakot!

Végre dátumot kapott a Fox 'n Forest, ami a 2016-os sikeres Kickstarter-kampányt követően válhatott valósággá. A történet szerint mi egy Rick néven futó rókát vezérelünk, aki egy madár társa segítségével próbálja megakadályozni az ellenfelet abban, hogy az megalkossa az ötödik évszakot a másik négy mellé. Mert úgy látszik, hogy ez valami nagyon ronda dolog lenne.

Az alapvetően 2D-s síkon működő, 16 bites grafikával készített játék rendkívül ígéretesnek és egyedinek tűnik, így nem érdemes megfeledkezni róla, hogy május 17-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Lelőtte a Microsoft a PC-s Halo Online-modot

Kevesebb mint két hete számoltunk be arról, hogy néhány nagyon lelkes és profi modder a lelőtt Halo Online-ra építkezve hozná el PC-re az igazi, klasszikus Halo-féle multiplayer élményt. Ahogy akkor azt megtippeltük, a Microsoftnak nem tellett sok idejébe, és hivatalos felszólítást küldött, hogy azonnal be kell fejezni ezt az egészet.

A mod készítői azt mondják, hogy szerintük nem jogos a dolog, mert a Halo Online habár fejlesztés alatt állt, végül sosem jelent meg. A kód azonban kikerült, így erre tudtak építkezni, ám szerintük erre már nem vonatkozik a Microsoft jogvédelmi szövege.

Ezzel szemben a Halo fejlesztéséért felelős 343 Industries közölte, hogy habár lenyűgözi őket a rajongók lelkesedése, bármi is van, a játék mégiscsak olyan kódra és olyan assetekre, grafikai elemekre épül, ami a Microsoft tulajdona. Ráadásul a kód egy jelentős részét a mai napig használja, és a jövőben is használni fogja a 343 Industries.

Itt az eddigi legjobb Harry Potter-játék

Habár még mi sem próbáltuk, erre a következtetésre onnan jutottunk el, hogy eddig túl sok jó Harry Potter-játék nem készült. A Harry Potter: Hogwart Mystery azonban ezen változtathat, és minden eddiginél szélesebb közönséghez juthat el, hiszen alapvetően Androidra és iOS-re jelent meg a mai nap folyamán.

Persze, túlzottan komoly anyagra ezúttal sem kell gondolni, de legalább a Roxfort tanóráit végigülhetjük, és varázsolhatunk mindenféle dolgot.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward