Aprók nagyban 2018.04.06.

Itt a The Elder Scrolls Legends: Houses of Morrowind, ingyenes a Crusader Kings 2, motorcsónakozhatunk a Rustban, belenézhetünk a pre-alfa Ashes of Creationbe...

Aprók nagyban 2018.04.06.

Itt a The Elder Scrolls Legends: Houses of Morrowind

A Bethesda gyűjtögetős kártyajátékának új kiegészítőjéről csupán néhány hete írtunk, és már meg is érkezett, igaz, kis csúszással, március 29. helyett április 5-én. A DLC nem csupán az Elder Scrolls-lore egyik legnépszerűbb részét hozta magával, hanem komoly újításokat is, köztük a háromszínű kártyák megjelenését. A trailer remekül sikerült: egy mudcrab vár a metróra, bolhataxi kószál a városban, de feltűnnek a cliff racerek és egy guar is.

A 149 új kártya jó részét könnyen bezsákolhatjuk, ha megvesszük a játékbeli boltban ezer aranyért, vagy 8 euróért kapható Ház-paklikat. PvE-téren a szintén frissen érkezett fejtörők kínálnak majd kellemes szórakozást: az első pakkot, ami 10 kihívást tartalmaz, ingyen elérhetjük, a másik kettőt 10 euróért, vagy 1500 aranyért vehetjük meg. Bejött több új hátlap is, melyek nagy részét a játékban elért eredményekkel szerezhetjük meg.

Motorcsónakok a Rustban

A februári Rust-tesztben azt írtam, a jövendő frissítésekben legelőször új járművekre lehet számítani. Nos, a „jóslat” bevált: a legfrissebb update-tel bekerültek a vezethető motorcsónakok, négy fő utazhat rajtuk. A szárazföld kedvelői a felturbózott erdőknek örülhetnek, több lombhullató fával találkozunk majd a rengeteg fenyő mellett. Jött egy időszakos event is: egy CH47 szállítóhelikopter jelenik meg, megáll egy kijelölt zóna felett, kiirt minden veszélyt (értsd: játékost) a környéken, aztán ledob egy szép kis csomagot. A pakkot egy high-tech zár díszíti, kinyitása sok időbe telik, de eközben természetesen a többi zsákmányra lesővel is fel kell vennünk a harcot.

Az Ashes of Creation a PAX Easten

Az Intrepid Studios készülő MMO-ja minden nap élő streammel jelentkezik a rendezvényről. Az alábbi videó tegnap készült, a rangert, a csapatjátékot és néhány különleges képességet láthatunk rajta (például nyomkövetés, mágikus kapuk kinyitása, méregfelhők semlegesítése) pre-alfa állapotban. A mai hivatalos panelen bejelentették, hogy az alfa 1-et két részre osztják, az első, melyben a tömeges ostromokat, klánháborúkat tesztelik majd, nagyjából október környékén indul a tervek szerint. A streamek végén kulcsokat is osztogatnak az alfa 0-hoz, tehát érdemes figyelemmel követni az eseményeket a Twitch-en.

Ingyenes a Steamen a Crusader Kings 2

Az ajánlat szombat este hét óráig él, ha rákattintunk az install gombra, akkor örökre megmarad a könyvtárunkban a játék. A középkori stratégiai címben több generáción át kell felépítenünk, megtartanunk és növelnünk birodalmunkat, egy olyan korszakban, mely tele van politikai és katonai feszültségekkel. Jelenleg a kiegészítők is akciós áron vásárolhatók meg.

Jön a 7th Quest rajongói folytatása

Az 1993-ban megjelent horror-kalandjáték főhőse Tad, egy fiatal fiú volt, és az ő kalandjai folytatódnak a The 13th Dollban is. A rajongók által készített második rész kickstarteres kampánya 2015-ben futott, és eredetileg 2016 elején akarták kiadni. Ez nem jött össze, de a fejlesztők most bejelentették, hogy idén már kézbe vehetjük, stílusosan Halloweenkor, október 31-én.

Az új játékban 26 rejtvény, friss helyszínek, két játszható karakter egyedi történetszállal, illetve ötféle befejezés is vár minket. Szegény Tadet olyan rosszul érintették korábbi kalandjai, hogy diliházba került. Egy nap új orvost kap, aki terápiaként visszaviszi az események színhelyéül szolgáló házba – természetesen a dolgok nem a terveknek megfelelően alakulnak majd… A The 13th Doll előrendelhető a hivatalos oldalon.

Gonosz kibertehén az ellenfelünk az Apocalypse Cow-ban

A játék főhőse Penny, egy kékhajú kislány, aki meg akarja menteni eltűnt robotbarátját Cukorkavilágban. A nevek ellenére az Apocalypse Cow lényege a véres mészárlás. Az ugrások, lövöldözések, ütések, rejtvények megfejtése mellett Penny az időt is le tudja lassítani: az életerejét jelképező gömbök mindegyike néhány másodpercet is érhet. Igaz, hogy az időlassításhoz életerőt kell áldoznunk, de ha nem tesszük, sokkal többet sebződünk és szintén gyengülni fogunk. Az ellenfelek gömböket dobnak, mikor meghalnak, ezek értéke a fejük felett látható, így ki tudjuk számolni, hogy például egy háromgömbös mob kiiktatásához nincs értelme háromnál több gömböt feláldozni. A rendszer gyors csatákat eredményez, melyek az agresszivitást jutalmazzák, és arra kényszerítenek minket, hogy azonnal felmérjük a szituációkat. A csihipuhin kívül vicces mozireferenciákra bukkanhatunk, mint a Kill Bill-kosztüm és katana. A játék a tervek szerint még idén megjelenik.

A Timespinner olyan, mint a Mega Man és a Castlevania ötvözete

A kilencvenes éveket idéző, csaknem egy évtizede készülő retro-platformjáték kickstarteres kampánya több, mint háromszor annyit gyűjtött, mint a kitűzött cél. Egyetemi projektként indult fejlesztője, Bodie Lee számára, aki öt évnyi munka után, 2014-ben fordult a közösségi finanszírozás felé. A Timespinner főhőse a Lunais nevű, időmanipulációra képes lány, aki bosszút esküdött a családját kiirtó gonosz birodalom ellen. A küldetésben mágikus gömbök is a segítségére lesznek, melyek egyedi varázslatokat tartalmaznak. A Steamen már megtalálható játék megjelenése közel van, a pontos dátumot azonban még nem tűzték ki.

A Kerbal Space Program a májusi Humble Monthly-ban

A 12 dollárért elérhető csomagban a Dead Rising 4 és a Ruiner is szerepel majd, a további játékokat a hónap végén ismerhetjük meg.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward