Aprók nagyban - 2016.10.26.

Ismét új rendezője van az Uncharted-filmnek, nem küld ki több korai tesztpéldányt a Bethesda, röhejes előzetesen a Call of Duty: Infinite Warfare...

Aprók nagyban - 2016.10.26.

Ismét új rendezője van az Uncharted-filmnek

Hiába a Sony egyik legsikeresebb játéka az Uncharted, és hiába van a Sonynak saját hollywoodi filmstúdiója, az Uncharted-mozi csak nem akar összejönni. Már több mint öt éve dolgoznak rajta valamilyen formában, és közben olyan írók és rendezők fordultak meg a projekt körül, mint David O. Russell, Seth Rogan és Mark Boal, valahogy sosem akart igazán beindulni ez az egész.

Most azonban (ismét) egy új rendezőt kapott a film Shawn Levy személyében, aki eddig a Night At The Museum-sorozatért, valamint a Date Night és Real Steel című alkotásokért volt felelős, illetve jelenleg a rendkívül sikeres Stranger Things producereként tevékenykedik. Ezen kívül a Deadline arról számolt be, hogy az Uncharted legfrissebb forgatókönyvét Joe Carnahan (The Grey, The A-Team, Smokin' Aces, Narc) írta. Ráadásul az információink szerint eredetileg ő is rendezett volna, ám közben a Sony átrakta az új Bad Boys-filmre.

A Deadline szerint a japán cég nagyon sürgeti a filmet, azonban továbbra is kétséges, hogy valaha elkészül-e.

Akcióban a Steep

Ráadásul egy olyan rövid kedvcsináló előzetesben, ami úgy néz ki, mintha GoPróval vették volna fel. Egyébként éppen ideje, hogy halljunk valamit a játékról, ugyanis lassan közelít a megjelenés, de még a beígért bétateszt sem ment le. Lehet, hogy ennek csúszás lesz a vége?

Ingyenesen játszhatóvá vált a The Tomorrow Children

Még a saját újságírónk, az egyébként "nagyon" bölcsész Farkas Balázs sem igazán tudta megállapítani tesztjében, hogy mégis mi a The Tomorrow Children lényege, de talán majd Ti ki tudtok belőle nyerni valami értelmet, ugyanis mostantól ingyenesen játszható az anyag PlayStation 4-en.

Habár valójában a készítők ezt tekintik az igazi megjelenésnek, hiszen korábban tulajdonképpen korai hozzáférésben volt elérhető PlayStation 4-en, hiába hívták már azt is 1.0-s verziónak. A fejlesztők úgy gondolják, hogy aki korábban elkezdte, az most már összegyűjtött annyi holmit és extrát, hogy megérje az akkor befektetett pénzmag.

Két új videón a Resident Evil 7

Az egyiken azt láthatjuk, hogy főhősünk, Jack Baker nem igazán akar meghalni, csak a földre kerül, majd feláll. A másikon pedig a sorozat ikonikus elemét, a zöld gyógynövényt tekinthetjük meg, ami ezúttal kicsit máshogy működik, mint korábban - egészen konkrétan nem spray formájában, hanem folyadékként tudjuk majd használni.

2 millió Switch konzolt akar eladni a Nintendo egy hónap alatt

A Nintendo Switch valamikor jövő márciusban jelenik meg, de a japán cégek üzleti éve március 31-gyel zárul is. Márpedig a Nintendo azt mondta a befektetőknek, hogy az üzleti év végéig legalább 2 milliót szeretnének eladni az új gépből, amire így tehát vélhetően kevesebb, mint egy hónapjuk lesz.

Minden attól függ, hogy a Switch mikor jelenik meg. Piaci elemzők szerint ha március végéhez közelítve, akkor a 2 milliós eladás hatalmas eredmény lenne, ha viszont március elején, akkor pedig viszonylag gyenge.

Tatsumi Kimishima, a Nintendo elnöke ezzel párhuzamosan azt hangsúlyozza, hogy a 3DS-t nem tervezik lelőni a közeli jövőben, és szerinte a játékosok is látni fogják, hogy a Switch valójában mennyire különbözik is attól. Persze nem csoda, hogy még mindig fejlesztenek a 3DS-re, hiszen eddig több, mint 61 millió példány kelt el belőle.

Megjelent a PlayStation 4 új firmware-je

Ami a 4.05-ös verziószámra hallgat, és az ég világon semmit újdonságot nem hoz, de gondoltuk, hogy azért beszámolunk róla, a rendszer ezúttal is stabilabb és talán gyorsabb is lett.

A firmware telepítéséhez szükséges letöltés mérete körülbelül 300 megabájt.

Nem küld ki több korai tesztpéldányt a Bethesda

A Bethesda idén sem a Doomból, sem pedig a Fallout 4-ből nem adott korai tesztpéldányt a sajtónak, ahogy azt jellemzően más kiadó teszi - és ahogy azt a Bethesda is tette korábban. Ehelyett a kiadó most hivatalosan is bejelentette, hogy mindegyik új játékából mindössze egyetlen nappal a megjelenés előtt továbbít példányokat az újságoknak, és arra buzdít minden kedves olvasót, hogy ne higgyen a gyanúsan gyorsan megjelenő kritikáknak.

Ez tehát azt jelenti, hogy sem a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editionből, sem pedig a Dishonored 2-ből nem várhatók tesztek a megjelenés napjának környékére. Ráadásul a Dishonored 2-t az előrendelők még egy nappal korábban kezdhetik el tolni. A Bethesda célja ezzel finoman szólva is megkérdőjelezhető. Ha rosszmájúak akarunk lenni, azt mondanánk, hogy minél több pénzt lehúzni a népről, még mielőtt a tesztek napvilágot látnának.

Röhejes előzetesen a Call of Duty: Infinite Warfare

Mármint röhejesen jó élőszereplős előzetesen, úgy értem. Az új trailer alapvetése ugyanis az, hogy ha már eleged van mindenből az életben, akkor menj inkább az űrbe, és lődd szét az ellenséget. A trailer rendezésére a méltán népszerű Pete Berget kérték fel, és feltűnik benne többek között Michael Phelps és Danny McBride is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward