Aprók nagyban - 2016.10.12.

Sikeresen indított Steamen a Mafia 3, jövő hónapban érkezik a Crytek VR-os játéka, zárul a Hitman első évada, és egy Red Dead-játék már elérhető PlayStation 4-re...

Aprók nagyban - 2016.10.12.

Launch traileren az Until Dawn: Rush of Blood

Jelenleg a PlayStation VR egyik leginkább ígéretes nyitócímének ígérkezik az Until Dawn: Rush of Blood - főleg azután, hogy az első beszámolók szerint a DriveClub VR elég komoly arányban okoz hányingert a játékosok között.

A Rush of Blood meg sem próbálja visszaadni az eredeti Until Dawn játékmenetét, helyette egy on-rails shootert kapunk, ami viszont az alábbi launch trailer (és a saját tapasztalataink) alapján még mindig eléggé beteg és félelmetes.

Hamarosan demót kap a World of Final Fantasy

Avagy a Final Fantasy-sorozat cuki mellékága, amiben Lann és Reynn igyekszik visszaszerezni elfeledett emlékeiket. Menet közben pedig olyan legendás Final Fantasy-karakterekkel találkoznak, mint Cloud, Lightning és Squall, és megküzdenek néhány ismertebb főellenséggel is a sorozat történetéből.

De a lényeg az, hogy a World of Final Fantasy október 17-én kap egy demó változatot PS4-en és PS Vitán, mielőtt október 28-án végleges formájában is megjelenik szintén ezekre a platformokra.

Sikeresen indított Steamen a Mafia 3

Ahogy az lenni szokott, a Valve minden héten frissíti a Steam éppen legkelendőbb játékainak listáját. Ezen a héten pedig a Mafia 3-at láthatjuk az első helyen... meg a másodikon... és a negyediken is. Mint ahogy a Civilization 6 is kétszer szerepel a listában. Az ilyen anomáliáknak az az oka, hogy a rendszer külön számolja az egyes kiadásokat (például a gyűjtői verziót).

Akárhogy is, a lényeg az, hogy a jelek szerint a nép nagyon is rákapott a Mafia 3-ra a közepesen erős kritikák ellenére. Ha mást nem is, ez mutatja: a kiadó szempontjából jó döntés volt, hogy nem adtak ki megjelenés előtti példányokat a sajtónak.

1. Mafia 3

2. Mafia 3

3. Civilization 6

4. Mafia 3

5. Osiris: New Dawn

6. Battlerite

7. Counter-Strike: Global Offensive

8. H1Z1: King of the Kill

9. Civilization 6

10. Dying Light: The Following – Enhanced Edition

Dátumot kapott a Telltale-féle Batman harmadik epizódja

A Telltale-féle Batman legújabb része a New World Order névre hallgat, és október 25-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - a többi platformra ezt követően várható majd az anyag.

Érdemes megtekinteni, mit mond a sorozatot író James Windeler, a rendező Jon Stauder, valamint a Harvey Dentet alakító Travis Willingham az új epizódról az alábbi videóban.

Xbox One-on már kipróbálható a Battlefield 1

Habár hivatalosan csak holnap indulna el az EA Access-előfizetők számára a Battlefield 1, a nép arról kezdett beszámolni, hogy egy kis trükkel már most letölthető és játszható. Egészen konkrétan nem az EA Access rendszerén belül kell keresni a játékot, hanem az Xbox Store demó részlegében.

A letöltés egészen pontosan 44,95GB-ot foglal el a konzol merevlemezén, és tíz órányi játékidőt engedélyez. Ez nem azt jelenti, hogy akár a teljes kampányt végignyomhatjuk, abból ugyanis egyelőre csak néhány küldetés elérhető, mint ahogy a multipalyer részleget is öt pályára és négy játékmódra korlátozta a DICE.

Jövő hónapban érkezik a Crytek VR-os játéka

Ami nem más, mint a Robinson: The Journey. A kizárólag PlayStation VR-ra megjelenő anyag november 9-én jelenik meg, így tehát néhány héttel lekési a PlayStation VR rajtját. De egyelőre úgy tűnik, hogy ez lesz a legszebb játék a Sony virtuális valóságos szemüvegére.

A történet szerint Robint, egy 12 éves kisfiút alakítjuk, aki egy dinoszauruszokkal teli idegen bolygón találja magát. A barátságtalan környezetben pedig a robot társával együtt kell valahogy túlélnie. De a HIGS nevű kis robot mellé csatlakozik hozzá egy kicsi T-rex is, aki szintén segíthet a feladványok megoldásában.

Japánban zárul a Hitman első évada

Szinte hihetetlen. Mintha csak most jelent volna meg a Hitman, de már arról számolhatunk be, hogy az "első évad" véget is ért. Azaz még nem, hanem egészen pontosan október 31-én fog, amikor is megérkezik a japán Hokkaido szigetén játszódó epizód.

Ebben a modern japán technológia mellett megtapasztalhatjuk az ország hagyományos építészetét és környezeti elemeit is, így biztosan változatos epizóddal zárjuk az első felvonást.

Hogy mi lesz a továbbiakban? Nos, azt egyelőre nem tudni. Az IO Interactive korábban három évadnyi tartalomról beszélt, de egyelőre hivatalosan még semmit nem jelentettek be.

Egy Red Dead-játék már elérhető PlayStation 4-re

De sajnos nem a Red Dead Redemption, hanem az eredetileg PlayStation 2-re megjelent Red Dead Revolver. Ami ugyan egy egészen jó kis játék, de azért messze van attól a klasszikustól, amit a Rockstar a folytatással lerakott az asztalra.

Mindenesetre a PlayStation 4-re megjelent változat 1080p-ben fut, és támogatja a trófeákat, valamint a Share Play-t és a Remote Play-t. Azok számára azért érdekes lehet a játék, akik kíváncsiak, hogyan is indult a sorozat - az a sorozat, amiről egyre inkább úgy tűnik, hogy a Rockstar folytatni fogja.

Call of Duty: Infinite Warfare - bemutatkoznak a combat rigek

A combat rigek tulajdonképpen a korábbi részekből már ismerős karakterosztályok kibővített verziói. Az Infinite Warfare kereken hat darab combat riggel indul majd, melyek a következők: Warfighter, Stryker, Phantom, Merc, FTL, és Synaptic.

Minden rig három különböző felállásban (payload) indulhat el, ami a fegyvereket és az egyedi képességeket takarja, de ezen kívül mindegyikhez választható három trait is, amiket már a játékstílusunknak megfelelően válogathatunk össze.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward