Aprók nagyban - 2016.09.30.

Furcsa szomszéd, szerepjátékos Terraria, Buffy-nosztalgia és sok egyéb más a mai aprókban!

Aprók nagyban - 2016.09.30.

Dishonored 2 Clockwork Mansion játékmenet két verzióban

Tegnap láthattátok az Arekkz Gaming felvételét a játékról, de vannak ám hivatalos trailerek is! A fejlesztői videók közül az első inkább Emily Kaldwin halálos képességeire fókuszál, ahogy szinte művészileg kivitelezett, de sebészeti pontosságú vágásokkal halad célpontja, Kirin Jindosh felé. A második inkább a lopakodásra és kitérésre épül, Emily új eszközei és természetfeletti képességei segítségével kerüli el az ellenfeleket, hogy kimentse Anton Sokolovot az épületből.

Így lesz szerepjáték a Terrariaból!

Nem kell hozzá más, csak a Super Terraria World nevű mod, mely az átalakuláshoz szükséges összes kelléket behozza a játékba a küldetésektől az NPC-ken át a képességekig. A mod épp most lett frissítve az 1.12-es verzióra (innen letölthető), kaptunk hozzá kedvcsinálót is.

Megjelent a Slayer Shock

Még két hónapja sincs, hogy azt írtam, a Minor Key Games Buffy-t idéző vámpírvadász játékának megjelenéséről nemsokára hallani fogunk. Nos, nem kellett sokat várni, már hozzáférhető az alkotás az online boltokban, mint ahogy megcsodálhatjuk az alkalomhoz illő, új videót is.

MMO-t és külső nézetes lövöldét is bejelentett az Amazon

A TwitchConon bemutatott játékok közül az első címe New World. Ez egy sandbox MMO lesz, mely a 17. századi Amerikában játszódik a kolonizáció idején. Történelmi hűséget ne várjunk tőle: a kreatív vezető szavaiból kitűnt, hogy a korra jellemző természetfeletti hiedelmek valóságosak lesznek a játékban, tehát mindenféle földöntúli rémségre lehet számítani. A másik alkotás a Crucible című, 12 játékosra tervezett shooter, melyben egy idegen bolygón küzdünk a túlélésért, miközben a tizenharmadik játékos játékmesterként ügyködve befolyásolja az eseményeket és csaknem bizonyosan megnehezíti dolgunkat. A harmadik játékról, a Breakawayről külön cikket olvashattok majd.

Titán titán ellen a Titanfall 2 játékmenetes videójában

Tegnap láthattátok az egyjátékos kampány mozis trailerét, most pedig a Trial By Fire küldetésbe kaptunk betekintést (némi stúdióbeszélgetés után). A játék október 28-án jelenik meg.

Törj be furcsa szomszédodhoz a Hello Neighborben!

A Hello Neighbor egy új lopakodós horrorjáték, melyben a fejlett MI minden lépésünkből tanulni fog. A Dynamic Pixels alkotásában egyetlen MI karakterrel küzdünk a saját házában. Célunk az, hogy kiderítsük, mit rejteget a pincében, de természetesen ő ezt nem annyira szeretné elárulni és megpróbálja semmissé tenni erőfeszítéseinket. A legtöbb tárgyat felhasználhatjuk majd, például paradicsomot dobhatunk az ablakra, hogy eltereljük a szomszéd figyelmét, kitámaszthatjuk az ajtókat székekkel, vagy akár medvecsapdákat is felállíthatunk. A stúdió nagyjából 10 órányi szórakozást ígér. A játék jövőre jelenik meg, de az alfateszre már lehet jelentkezni.

Megérkezett a Tau Empire

A Battlefield Gothic: Armada új kiegészítője már elérhető, témája a galaxist villámgyorsan meghódító Tau Empire. A birodalom magasan fejlett technológiával és teljesen a „nagyobb jónak” alávetett filozófiával rendelkezik. Flottái főleg nagy távolságokból veszélyesek, erős fegyvereikkel messziről képesek jelentős rombolást végezni.

Nyílt világ a Sniper: Ghost Warrior 3-ban

A TwitchConon kapott új trailert a játék, melyben a hatalmas pályákat mutatják meg. Van köztük például hegyoldal, vasútállomás és ellenséges tábor is. A mesterlövészet mellett a karakter lopakodási és harcképességeinek is hasznát vesszük majd, a helyzetnek megfelelően vehetjük igénybe azt közülük, amelyik a legjobb az adott esetre.

Villámgyors reflexeket igényel a Standby

A Standby a hivatalos meghatározás szerint egy kisstílű szélhámos történetét meséli el, de igazából arról van szó, hogy nyaktörő sebességgel rohangálunk keresztül a neonfényekkel teli pályákon, miközben megpróbáljuk kikerülni az elénk magasodó akadályokat.

A demóban kilenc pálya és a Speedrun játékmód érhető el, de az éles verzió 54 szintet, továbbfejlesztett Speedrunt, globális ranglistát, még a jelenleginél is prüntyögőbb elektronikus zenét és gyűjtögethető cuccokat kínál majd, ez utóbbiak megszerzéséhez alaposan fel kell kötnünk azt a bizonyos nadrágot.

A játék lényege a sebesség, a gravitáció és a tehetetlenségi erő összehangolása, miközben flippergolyóként cikázunk át a zegzugos pályákon. A terep falai különböző felszínekkel rendelkeznek, néhány típus azonnali halált okoz, ha nem a megfelelő módon közelítjük meg, mások segítségével pedig egyébként hozzáférhetetlen területekre juthatunk be. Van egy fegyverünk is, mellyel akadályokat szedhetünk szét. Az egyes képességek megtanulása egészen magától értetődő, de a szintek olyan, gyorsan átgondolt és kivitelezett mozgáskombinációkat igényelnek, amik folyamatosan és fokozatosan egyre nehezebbekké válnak.

A Standby október 14-én jelenik meg, a demó letölthető a Steamről.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward