Aprók nagyban - 2016.09.21.

Minden az új Call of Duty multiplayer módjáról, befutott a Dark Souls 3 első DLC-jének előzetese, lassan jönnek majd az újdonságok a Pokémon Go-ba...

Aprók nagyban - 2016.09.21.

Call of Duty: Infinite Warfare - tekintsük át a multiplayert!

AZ Infinity Ward úgy gondolta, hogy ideje lenne mindent megtudnunk a Call of Duty: Infinite Warfare többjátékos módjáról, így hét és fél percben összefoglalták nekünk azt, amit egyébként korábban már a Call of Duty XP eseményein kissé bővebben elmondtak.

Mindenesetre jó így viszonylag tömören és egyben látni, hogy mire is számíthatunk az október 14-es megjelenéskor.

Dark Souls 3 - befutott az első DLC előzetese

Október 25-én jelenik meg a Dark Souls 3 első kiegészítője, az Ashes of Ariandel, amit most először tekinthetünk meg mozgásban a lenti videóban. Azonban érdemes vigyázni, ugyanis erről még maga a kiadó is azt írja, hogy lehetnek benne spoilerek.

A hivatalos leírást mindenesetre idézhetjük, az ugyanis nem árul el túl sokat: egy borzalmas titkot kell felfednünk a névtelen fagyott vidéken. Jól hangzik, és valószínűleg jó sokszor meg is fogunk halni közben.

Pokémon Go - lassan jönnek majd az újdonságok

A múlt héten a játékot készítő Niantic Labs vezetője, John Hanke beszélt az (elvileg) lassacskán érkező újdonságokról, most pedig Tsunekazu Ishihara, a The Pokémon Company vezetője is ezt a témát vette elő.

Az úriember megerősítette, hogy érkeznek majd a Pokémon Go-ba olyan lehetőségek, mint a sokak által várt PvP, vagy a kereskedés, azonban ezeket nem szabad elsietni. "Minden olyan dologgal nagyon óvatosan kell eljárnunk, ami megemelheti a játék nehézségét és komplexitását, és így nehezebbé teheti a kezdő játékosok életét" - nyilatkozta.

Igen, mi is attól tartunk, hogy a Pokémon Go túlságosan komplex játék lesz a kereskedés bevezetésétől, hiszen alapból is oxfordi diploma kell a megértéséhez.

Dead Rising 4 - visszatérés a plázába

Őszintén szólva, kevesebb jobb helyszínt tudok elképzelni egy zombis történethez, mint egy bevásárlóközpont. Valószínűleg nem csak én vagyok vele így, hiszen vélhetően nem véletlenül lett sikeres az első Dead Rising, aminek a nosztalgiájára most a negyedik rész épít.

Ráadásul az új előzetes meg pláne rájátszik a nosztalgiára: Frank West és az ő kamerája visszatér a Willamette Mall épületébe, és láthatunk némi játékmenetet, megy egy rakás fegyvert.

Sikeres volt a For Honor alfatesztje

A Ubisoft bejelentette, hogy a zárt alfatesztelésben sok játékos vett részt - habár azt már nem közölték pontosan, hogy mennyi. Az viszont biztos, hogy a bejutott játékosok aktívak voltak: átlagosan 4 óra 38 percet töltöttek el a játékkal a négy nap alatt, és a felhasználók harmada legalább három napon keresztül mindig bejelentkezett. Az átlagos játékidő egyébként napról napra növekedett.

Ehhez hasonlóan a streamerek száma is folyamatosan gyarapodott, és egy ponton a For Honor volt a második legnézettebb játék a Twitch-en. A tesztelés alatt egyébként összesen 89,6 millió harcos hunyt el a harcmezőkön, ebből 5,8 millió kivégzés által került a túlvilágra.

A végleges játék február 14-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

The Sims 4 - költözzünk egy lakásba!

Őszintén szólva én azt hittem, hogy a The Sims 4 már rég meghalt, de nagyon úgy tűnik, hogy nem. Sőt, érkeznek hozzá az újabb és újabb kiegészítők, melyek közül a legújabb a City Living névre hallgat, és november 1-jén jelenik meg.

Ebben a városi élet nehézségeivel kerülünk szembe: találnunk kell egy megfelelő lakást, és reménykednünk, hogy nem lesznek idegesítő szomszédok, akadékoskodó főbérlők, vagy éppen egyéb problémák a házzal, amiben megvesszük a kis lakhelyünket.

Az Orcs Must Die! Unchained-ben nem lesz Siege PvP

Március végén indult az ingyenesen játszható tower defense-MOBA hibrid Orcs Must Die! Unchained nyílt bétatesztje. A fejlesztő Robot Entertainment most a visszajelzések alapján úgy döntött, kidobja a játékból a Siege PVP játékmódot és inkább a Survival módra fókuszál – a stúdió és a játékosok is úgy érezték, hogy ez jobban illeszkedik a sorozatba.

A fejlesztők fórumposztjaszerint az erőfeszítések ellenére a Siege PvP egyszerűen nem működött. Több változatot is kipróbáltak, de a játékosok csupán maroknyi csoportja használta aktívan. A helyzetet végig ez jellemezte a nyílt béta indulása óta, mára már csak egy pici HC csapat PvP-zik. Az OMS! Unchained fejlődésével viszont a Siege és Survival játékmódok „versenyeztek” a fejlesztői erőforrásokért, minden csapdát, hőst, felszerelést kétszer kellett optimalizálniuk, a két rész egymás növekedését akadályozta.

A Siege PvP a következő frissítés idején kerül majd ki a játékból, ez az eddigi eredmények törlésével is jár. Minden kapcsolatunk megmarad, de az elért fejlődést lenullázzák, hogy mindenki egy szintről kezdhesse az új verziót. Az eddig elköltött aranyat visszakapjuk és egy 5 eurós bónuszra számíthatunk, ha az update élesedése utáni első két hétben belépünk a játékba.

Az Orc Must Die! Unchained a sorozat harmadik epizódja, az elsőés a második részt mi is teszteltük annak idején.

Gwent - gyertek, öljétek meg a szervereket!

A legtöbb játékfejlesztő viszonylag visszafogottan tudatja a néppel, hogy az aktuális alfa- vagy bétateszt alatt a szerverek stabilitását szeretné ellenőrizni. Ezzel szemben a CD Projekt Red nem finomkodik, és egyenesen azt mondta a szeptember 23-án kezdődő teszteléssel kapcsolatban, hogy a felhasználók jöjjenek és "öljék meg a szervereket".

A CD Projekt Red hangsúlyozza, hogy ez kifejezetten egy stressz teszt lesz, amit majd október 25-én követ az igazi zárt béta. Így a játék még közel sincs végleges állapotban, számos olyan dolog nem lesz elérhető, ami a bétában már igen.

Ezzel kapcsolatban azt is érdemes megjegyezni, hogy a stressz tesztre sokkal több embert hívhatnak majd be, mint a zárt bétába, és az előbbiben való részvétel nem garantálja, hogy bejutunk az utóbbiba is.

Dishonored 2 - gyilkolás kreatívan

Úgy tűnik, hogy a két főszereplő, Corvo és Emily képességei egészen kreatívan kombinálhatók, hogy minden korábbinál látványosabb módon tehessük el láb alól az ellenfeleinket.

És bizony az előzetes nem fukarkodik az öldökléssel, ráadásul igazából Emily kerül a középpontba, akinek a képességei kifejezetten jól egészítik ki Corvóét.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward