Aprók nagyban - 2016.09.12.

Tovább késik a The Last Guardian, kártyajáték készül a Titanfall alapján, csúszik a a Castlevania szellemi örököse, és holnap jön a FIFA 17 demója...

Aprók nagyban - 2016.09.12.

BioShock - így kell frissíteni PC-n a felújított verzióra

Történetünk ott kezdődik, hogy érkezik hamarosan (egészen pontosan három nap múlva) a BioShock: The Collection, ami tartalmazza a BioShock első két részének, valamint az Infinite-nek a felújított változatait, és minden játékhoz az összes DLC-t. Ez megjelenik Xbox One-ra és PS4-re, ahol mindenképpen meg kell vennünk, valamint PC-re, ahol bonyolultabb a helyzet.

Ha ugyanis a Steamen vettük meg a játékot, akkor semmi gond nincs, ingyenes frissítésként megkapjuk az új változatokat. Ha viszont nem Steamen vettük meg (ami lehetséges, hiszen az első BioShock kilenc éve jelent meg), akkor valahogy be kell majd bizonyítanunk, hogy rendelkezünk egy hiteles kópiával. Ehhez vagy a CD-kulcsot kell majd beaktiválnunk a Steamen, vagy a BioShock 2 esetében a Games for Windows Live-hoz kapott kulcsot kell elküldenünk a 2K Gamesnek, amihez további utasításokat erre találunk.

Thierry Henry az NBA 2K17-ben

Igen, jól olvastátok. Az Arsenal egykori sztárja, a francia válogatott legendás alakja játszható karakterként tűnik fel az NBA 2K17-ben. Erre nincs különösebben nagy ok azon kívül, hogy Henry mindig is hangoztatta, mekkora kosárlabda-rajongó.

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy játszható sportolóként tűnhetek fel az NBA 2K17-ben, ráadásul focistaként először. Gyerekkorom óta NBA- és kosárlabda-rajongó vagyok. Eszméletlen érzés, hogy láthatom magam egy pályán a sportág legendáival" - mondta Henry.

Holnap jön a FIFA 17 demója

Ráadásul ezúttal tényleg fontos, hogy demót kap egy focis játék, hiszen a FIFA 17-ben debütál az új sztori mód, a maga BioWare-szerepjáték stílusú párbeszédrendszerével. Ezt pedig bizony kipróbálhatjuk majd a demóban, igaz, csak a Manchester United csapatot választhatjuk.

A Kick-off módban, és a demóban szereplő egyéb kihívásokban azonban több csapat is kipróbálható, egészen konkrétan a következő tizenkettő:

- Manchester United

- Manchester City

- Chelsea

- Real Madrid

- Juventus

- Inter

- Paris Saint-Germain

- Olympique Lyonnais

- Seattle Sounders

- Bayern München

- Tigres U.A.N.L.

- Gamba Osaka

PS4 Pro Enhanced

Pár nappal ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy megtaláljuk majd a PS4 Pro Enhanced logót azon játékok dobozain, melyek többet nyújtanak a Sony erősebbik konzolján - legyen az jobb framerate, képminőség, vagy grafika.

Nos, most megkaptuk azt is, milyen logót kell keresni egészen pontosan a dobozokon, ezt itt alább láthatjátok. Amennyiben digitálisan vásároltok játékokat, ott szintén megtalálható lesz ez, valahol, valamilyen formában.

Tovább késik a The Last Guardian

Úgy látszik, nem csak a Final Fantasy XV képes még azután is késni, hogy már eleve késett tíz évet, és bejelentették a végső megjelenési dátumát. Az eredetileg szintén PS3-ra készülő, majd sok titkolózás után PS4-re áthozott The Last Guardian eredetileg idén novemberben jelent volna meg, de....

...de ehelyett idén decemberben fog. Szóval valahogy túl fogjuk élni, elvégre csak egy hónapos késésről van szó. A kellemetlen esetért maga Shuhei Yoshida, a Sony stúdióinak vezetője kért elnézést, és elmondta, hogy a fejlesztés végső fázisában jóval több hibával találkoztak, mint amire számítottak, így inkább dolgoznak még egy kicsit, hogy mindenki a tökéletes élményt kapja.

Úgy tűnik, elég sokat tölt a ReCore

Befutottak a ReCore első értékelései, és úgy látszik, hogy a játék nem lett olyan jó, mint ahogy azt sokan várták. Ráadásul még sokat is tölt. Valószínűleg nem ez az alacsony pontszámok okozója, de többen is arról számoltak be, hogy bizonyos területeken akár 2 perces töltési időkkel is számolhatunk. A kommentek szerint ez kiváló alkalom egyébként egy szendvics elkészítésére.

Azóta a fejlesztők is reagáltak a dologra, és elismerik, hogy még az elsőnapos javítás után is akadnak olyan régiók, ahol tényleg sokat kell várni a töltésre. Ennek megoldásán már dolgoznak.

Újra mozgásban a PS4-es Rise of the Tomb Raider

A Tokyo Game Show alkalmából újra mozgásba lendült a Rise of the Tomb Raider, ami ugyebár a PS4-es megjelenéssel a sorozat 20. évfordulóját is ünnepli. És ahogy azt már korábban megtudtuk, a Sony konolján új játékmódokat kapunk, valamint hozzánk vágják az összes eddig megjelent DLC-t is. Ezen kívül az anyag támogatni fogja a PlayStation 4 Pro-t, vagy nagyobb képfrissítést, vagy jobb grafikát nyújtva.

PlayStation 4 Pro - a PC a fő ellenfél

A PlayStation-részleget vezető Andrew House a minap arról beszélt, hogy a PlayStation 4 Pro megalkotásakor nem a fő konzolos konkurencia (vagyis az Xbox) járt az eszükben - főleg azért nem, mert amikor nekiláttak a fejlesztésnek, az Xbox Scorpiót még csak hírből sem hallották.

House elmondta, hogy a PS4 Pro megalkotása mögött viszonylag egyszerű filozófia rejlik: elé raktak egy csomó kutatást, amik azt mutatták, hogy a felhasználók egy jelentős része a konzolgeneráció második felében átáll PC-re. Ők azok, akik a lehető legjobb grafikát, képfrissítést és felhasználói élményt szeretnék kapni.

"Azt szeretnénk, ha ezek az emberek inkább a mi ökoszisztémánkban maradnának, így meg kell adnunk nekik a lehető legjobb teljesítményt és minőséget. Ebből alakult ki a PlayStation 4 Pro, ami tulajdonképpen a grafikus teljesítményt javítja fel jelentősen" - mondta House.

Az úriember ezen kívül hozzátette, hogy már több, mint 40 millió PlayStation 4-et eladtak, és ezt a jövő év végéig 60 millióra szeretnék feltornázni, amiben reményeik szerint a Pro komoly részt kap majd.

Mára a Titanfall alapján is kártyajáték készül

Warcraft, Runescape, Elder Scrolls, The Witcher - lassan minden nagy játék mellé kell egy gyűjtögetős-kártyás mellékág, és úgy néz ki, hogy ez alól a Titanfall sem kivétel. Persze a Titanfallban eleve lehetett kártyákat (burn card) használni különböző spéci fegyverek vagy egyéb előnyök eléréséhez, így végülis adta magát a dolog.

Szemfüles rajongók rábukkantak a Titanfall Frontline hivatalos oldalára, annak ellenére, hogy a játékot hivatalosan még nem jelentették be. Mindenesetre a honlap tanúsága szerint lesznek karakter kártyák, titánok, burn kártyák, és a Hearthstone-hoz hasonló életerő- és energiarendszer.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward