Aprók nagyban - 2016.09.07.

Sunyiban megjelent Peter Molyneux új játéka, elhagyta a bétát a Forza Motorsport 6 Apex, bemutatkoznak a Titanfall 2 titánjai...

Aprók nagyban - 2016.09.07.

Sunyiban megjelent Peter Molyneux új játéka

A Godus körüli balhék után Peter Molyneux és csapata, a 22Cans némileg elcsendesedett. Annyira, hogy új játékuk, az iOS-re készülő The Trail ugyan megjelent, de egyelőre csak a Fülöp-szigeteken, és ott is csak nagy csendben. Talán ezúttal nem akar olyat ígérni Molyneux, amit nem tud betartani, és inkább kisebb közönségeken tesztelgetni a játékát?

Gran Turismo Sport - visszaadja a Sony az előrendelők pénzét

A Gran Turismo Sportot nem fogadta átütő lelkesedés a bejelentésekor, ám azóta minden egyes alkalommal, amikor éppen az aktuális verziót láthattuk, hatalmas javuláson esett át a játék. Éppen ezért várta is mindenki az idei megjelenést, amit azonban a Sony nem olyan rég eltolt "valamikor jövőre".

Furcsa, hogy a TeamVVV beszámolója szerint a késés bejelentését követően a Sony elkezdte visszatéríteni az előrendelők pénzét, ami vagy arra utal, hogy a Gran Turismo Sport megjelenési dátuma még tényleg nagyon bizonytalan, vagy hogy a játék más fizetési modellel indít.

Ezek a demók járnak majd a PlayStation VR-hoz

A Sony bejelentette, hogy minden PlayStation VR-csomaghoz mellékel majd egy lemezt, amin különböző játékok demóit találjuk majd meg. Ezeket a cég úgy válogatta össze, hogy jól megmutassák, mire is képes a PS4 új virtuális valóságos szemüvege, de persze a teljes élményért meg kell majd vennünk a teljes játékokat.

A lemezen a következő demókat találják majd a vásárlók:

- Drivceclub VR - Evolution Studios

- PlayStation VR Worlds - London Studio

- RIGS Mechanized Combat League - Guerrilla Games

- Tumble VR - Supermassive

- Battlezone - Rebellion

-Eve: Valkyrie - CCP

-Wayward Sky - Uber Entertainment

-Headmaster - Frame Interactive

Minél hamarabb szeretne modokat PS4-re a Fallout 4 fejlesztője

Az Xbox One-on és PC-n elérhető modtámogatás továbbra sem jelent meg PS4-re. Ennek okait korábban már részleteztük, de nagyjából a megoldás azon múlik, hogy a Bethesda és a Sony hogyan tudja összehangolni a rendszereit, hiszen például az is akadályt jelent, hogy a PlayStation 4 egy egyedi hangformátumot használ, amivel még nem sikerült összehozni a Fallout 4-et.

A rajongók rendszeresen felteszik a kérdést Peter Hinesnak, a Bethesda alelnökének, hogy mégis mikor lehet számítani arra, hogy PS4-en is elérhetővé válnak a modok? Nos, túl sok konkrétumot nem kaptunk, de az biztos, hogy igyekszik a Bethesda: "Annyit mondhatok, hogy jelenleg még felülvizsgáljuk az elkészült munkát, és amint ezzel végeztünk, közzéteszünk újabb információkat. Ahogy már mondtuk, a dolog nem rajtunk múlik, és teljes mértékben azon vagyunk, hogy olyan gyorsan kiadjuk, ahogy csak emberileg lehetséges" - nyilatkozta Hines.

Már elérhető a The Tomorrow Children

A PlayStation 4-exkluzív The Tomorrow Children tegnap óta hozzáférhető végleges formában, és most kaptunk egy launch trailert is, hogy mindezt meg tudjuk ünnepelni. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy maga a játék mennyire jó (most kezdtük nyúzni), de az biztos, hogy az elsők között használ egy teljesen új grafikai technológiát, ami alapvetően a sugárkövetésre épít.

Elhagyta a bétát a Forza Motorsport 6 Apex

A Forza Motorsport 6 Windows 10-es változata végre kijött a bétatesztelésből, és most már már teljes értékű címként érhető el a Windows 10 Store-ból. Ez egyrészt azt jelenti, hogy a Turn 10 eléggé hibamentesnek gondolta a címet, másrészt pedig azt is, hogy most már támogat több kormányt is a játék. Ami fontos egy autós anyagnál, főleg azért, mert a bétában még nem lehetett kormányokat használni - amit egyébként az Univerzális Windows Platform számlájára írtak a készítők.

A Forza Motorsport 6 Apex jelenleg a következő kormányokkal birkózik meg:

- Logitech G27 Racing Wheel

- Logitech G25 Racing Wheel

- Logitech G29 Racing Wheel

- Logitech MOMO Force Feedback Racing Wheel

- Logitech G920 Xbox One Wheel

- Thrustmaster T300RS

- Thrustmaster T500 RS Gaming Wheel

- Thrustmaster T150

-Thrustmaster TX Xbox One Wheel

-Thrustmaster TMX Xbox One Wheel

-Thrustmaster RGT Force Feedback Racing Wheel

Amelyik kormányhoz manuális váltó jár, ott ezt is kezeli a játék, kivéve a Logitech G29-est, aminél ismeretlen okok miatt ezt csak később fogják behozni a fejlesztők.

Titanfall 2 - bemutatkoznak a titánok

Oké, valójában a Titanfall 2 hat titánja közül már egyet láttunk, de a Respawn most úgy döntött, hogy megmutatja a többit is - ráadásul egyszerre. Ők a Scorch, Ion, Northstar, Tone, és Ronin nevekre hallgatnak, és persze mindegyik másban lesz jó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward