Aprók nagyban - 2016.08.22.

Deus Ex: Mankind Divided megjelenési időpontok, tesztelhető új Overwatch-térkép, remek dalok a Mafia III-ban, zombik a Rise of the Tomb Raiderben...

Aprók nagyban - 2016.08.22.

Itt vannak a Deux EX: Mankind Divided megjelenésének pontos időpontjai

A platformtól és a régiótól függően elég jelentős eltérésekkel kezdhetünk majd a kalandba. Az európai konzolosok hétfőn éjfélkor, míg a PC-sek csak kedden este hatkor érik el a játékot. A többi időpontot a képen láthatjátok.

Feléled az Allison Road

A P.T. által inspirált indie horrorjátékot tavaly jelentették be, aztán később törölték is. A fejlesztő Lilith Ltd. sosem fejtette ki igazán, mi történt. Az ötletgazda Christian Kesler most új stúdiót alapított Far From Home néven és újjáélesztette a projektet. A játék korábban a Kickstarteren is indított egy kampányt, de ezt aztán lezárták egy kiadó, a Team 17 bejelentkezése után.

PC-n kipróbálható az Overwatch új térképe

Az Eichenwalde szeptemberi megjelenése előtt már elérhető a PC-s Public Test Realmen minden Overwatch-tulajdonos számára. Az új helyszín gyors meccsekben és kompetitív összecsapásokban is feltűnhet majd. Lesz egy speciális brawl is, mely csak ezen a térképen folytatott küzdelmekből áll. A frissítéssel az Eichenwalde-n kívül két új legendás Reinhardt-skin is érkezik.

Zombik a Rise of the Tomb Raiderben

Új trailert kapott a játék 20 éves ünnepi kiadása, melynek középpontjában a Blood Ties fejezet áll. A helyszín a Croft Manor, melyet Lara nagybátyja szeretné megszerezni, ezért a lánynak át kell fésülnie az épületet nyomok után kutatva, hogy bebizonyítsa saját igényének jogosságát. A Blood Ties az ünnepi kiadással együtt érkezik október 11-én PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Felfedték a Mafia III dallistáját

A 2K október 7-én érkező játéka 1968-ban játszódik, mely nagy korszaka volt a zenének. Nem véletlen hát, ha a hivatalos dallista rengeteg hírességet tartalmaz, olyan sok cím jogait sikerült megszerezniük, amennyire még a fejlesztőcég sem számított. Lesz Paint It Black és Sympathy for the Devil a Rolling Stonestól, Proud Mary és Fortunate Son a Creedence Clearwater Revivaltól, Respect Aretha Franklintől, Ring of Fire Johhny Cashtől, a teljes listát itt találjátok. A dalokat mindenhol hallhatjuk majd a játék során, sokszor stratégiailag elhelyezve a történet támogatására.

Videón a Final Fantasy XV szinkronhangjai

A felvételen a Noctist, Ignist, Promptot, Gladiot, Regis királyt, Lunafreyát, Ardynt és Araneát megszemélyesítő színészek beszélnek karaktereikről és a felvételek készítéséről. Néhányan közülük a Kingsglaive című filmben is szerepelnek majd. A játék megjelenését nemrég csúsztatták el november 29-re.

A Battlefield 1-ben vonatot is vezethetünk

A játék nyílt bétája jövő héten kezdődik, a DICE megerősítette, hogy a legfrissebb játékmenetes videóban látott vonatot is vezethetjük majd. A vezetővel együtt hatan utazhatunk a vasparipán egy időben. A vonat egy „Behemoth”, meglehetősen erős és halálos. Mozgás közben lövegtornyokból szórhatjuk meg az ellenséget, miközben a sínre tévedőknek sincs sok esélyük a túlélésre. A másik „Behemoth” típusú jármű egy zeppelin léghajó lesz, melyen szintén pilótáskodhatunk.

Egy Charmandernek öltözött férfi a Pokémon főcímdalát játssza…

…lángoló skótdudán, miközben egy pokélabdán egyensúlyoz. Az őrület az oregoni Portlandben történt meg, a város jelmondatával, a „Keep Portland Weird”-del tökéletes összhangban. A férfit Brian Kiddnek, becenevén The Unipipernek hívják és nem ez volt az első ilyen akciója.

Pokoli horrort hoz az Agony jövőre

A Madmind készülő horrorjátéka igazán nem lesz gyenge idegzetűeknek való alkotás, hiszen fő célja az, hogy kizökkentsen minket nyugalmi állapotunkból. Ehhez sokkoló képeket, mindenféle groteszk lényt és a pokol brutálisan erőszakos vizuális interpretációját használja fel trailereiben is. A legújabb videó ennek megfelelően tele van katatóniás emberekkel, meggyalázott tetemekkel, kimeredő szemekkel és az iszonyú, sátáni Red Goddess képeivel. Az Agony jövő június körül érkezik, addig van időnk összeszedni hozzá a bátorságunkat.

Még egy trailer a Little Nightmares-hez

A játék olyan ijesztő lesz, mint amennyire cuki, az előbbi érzést a The Maw nevű hajón flangáló szörnyek, utóbbit a sárga esőkabátos kislány képviseli. A játékban visszaköszön a Limbotól az Unravelen és LittleBigPlaneten át a Pan’s Labyrinth-ig minden, de ez csak egyre vonzóbbá teszi a stílus rajongói körében. A legújabb videó is hozza az említett cuki és rémisztő részleteket, nézzétek meg a kislányt, ahogy mászkál (awwww), vagy a konyhában tevékenykedő khmm… emberkét (brrrrr).

Ilyen lesz a lopakodás a Kingdom Come: Deliverance-ben

A realizmusra épülő szerepjátékban a Thieftől vagy a Skyrimtól eltérően nem úgy működik majd a settenkedés, hogy a kezelőfelület jelzéseit figyeljük, mikor látnak az ellenfelek és mikor nem. Ha a projekt többi részletébe fektetett energiával készül ez az elem is, akkor biztosan működni fog a dolog, annak ellenére, hogy a videóban a zene elnyomja a hangeffekteket, így nehéz megmondani, milyen lesz élőben lopakodni. A Kingdom Come: Deliverance valamikor jövőre jelenik majd meg.

Érdekesen fest a Brut@l

Külső nézetes akció-szerepjáték-settenkedős-dungeon crawler lesz a Brut@l, melyben ASCII szimbólumokat viselő 3D karakterek mozognak. A láthatóan a Tron által inspirált, egyedi kinézetű játékot jövőre élesben is lemeózhatjuk majd PC-n, vagy ha nem bírunk várni, PS4-en már játszhatjuk is.

Üdvözöld Delorest!

A Maniac Mansion néhány készítője által fejlesztett point 'n click kalandjáték, a Thimbleweed Park egyik játszható karaktere Delores, egy párnagyár örökösnője. A játék helyszíne egy kisváros, ahol gyilkosság történik, megismerjük a lakókat, vannak szellemek is, ráadásul nem véletlen az sem, ha a Twin Peaks és a hozzá hasonló dolgok jutnak eszünkbe a játékról. Túl sokat még nem láthattunk belőle, de jövő év elején, a megjelenéskor minden kiderül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward