Aprók nagyban - 2016.05.20.

Overwatch béta statisztikák, nem lesz Witcher 4 és Gran Turismo Sport béta, bugos a Destiny...

Aprók nagyban - 2016.05.20.

Új hős a Battlebornban

A Gearbox - ígérete szerint - folyamatosan bővíteni fogja MOBA/PvE hibrid játéka, a Battleborn palettáját új játszható karakterekkel. Az első új szereplő Alani névre hallgat és az Eldrid frakció - ők azok, akiknél Miko, a gomba-szerű gyógyító is ott van – sorait fogja erősíteni a képességeivel. Alanit a leírása szerint „gyógyítónak nevelték, de végül a kényszer harcost faragott belőle”, ami azt engedi feltételezni, hogy az ereje és a képességei ezen két játékstílus között fognak megoszlani.

Bug miatt töröltek eventeket a Destinyben

A végtelen mennyiségű rakéták hibája miatt törölték a következő Iron Banner és Trials of Osiris eventeket a Destinyben. A bugot a játékosok fedezték fel és korlátlan nehézfegyverzethez lehetett jutni általa. El lehet képzelni, mit jelent ez mondjuk PvP-ben és az említett események erősen kiegyensúlyozatlanná váltak volna miatta. A hibát kihasználókat nem tiltják majd ki, de némi büntetésre azért számíthatnak.

Június 28-án jön PS4-re a Prison Architect

A PC-n már díjnyertes, több millió példányban eladott játék konzolon is játszható lesz, ráadásul az All Day and a Night DLC-t is megkapják hozzá a vásárlók, méghozzá ingyen. A Prison Architectben egy üres telekből kiindulva kell fokozatosan felépítenünk egy börtönt (először egy cellát, aztán kantint, fürdőt és így tovább), miközben folyamatosan érkeznek a rabszállító buszok. Mikor lement a kezdeti roham, már csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy fog kinézni saját büntetésvégrehajtási intézetünk. Ha kész van, a World of Wardens segítségével megoszthatjuk másokkal, illetve játszhatunk is a többi játékos által kreált és feltöltött börtönökkel.

Dupla fegyver XP hétvége a Call of Duty: Black Ops 3-ban

Az esemény ma este hatkor kezdődött, május 23, azaz hétfő este hatig tart és minden platformon elérhető. A dupla fejlődéspontok csak a fegyverekre érvényesek, az általános szintekre nem, tehát a karakterünk nem fog gyorsabban fejlődni.

Nincs tervben a Witcher 4

Nemrég írtunk arról, hogy talán lesznek ilyen célkitűzések, de Marcin Iwinski, a CD Projekt társalapítója most azt mondta, nem dolgoznak a negyedik részen és nincs is tervben semmiféle folytatás, jelenleg a Blood and Wine kiegészítőt tekintik a sorozat lezárásának. Voltak, akik abban bíztak, hogy a 2017. és 2021. közötti időszakban megjelenő, be nem jelentett, titokzatos AAA játék talán a Witcher 4-et takarja, de nem ez a helyzet. Viszont ha nem a negyedik rész, akkor vajon micsoda?

Új csevegőopciók a Rocket Leage-ben

A júniusi update 27 új kifejezést hoz a játék gyorscsetelő funkciójába. A játékosok beállíthatják majd, melyik négyhez legyen hozzáférésük az iránygombok megnyomásával. Külön nyolc kifejezés lesz elérhető csak a meccsek végeztével, köztük a „GG!”. Megjelenik majd egy összefoglaló képernyő is, ahol láthatjuk sikereinket és hibáinkat, különböző címeket kaphatunk (például öngólért Traitort), valamint ugrálhatunk, pöröghetünk és gázfröccsözhetünk egy helyben, ünneplés címszóval.

Pusztakezes Dark Souls 3

A Dark Souls 3 játékosainak egy része annyira HC rajongó, hogy a legkülönfélébb őrültségekbe verik magukat: agresszív repülőgépekként viselkednek, egy ütéssel ölnek meg bossokat, vagy itt a legfrissebb versenyző, TolomeoR, aki csupán ökleit használva jutott el a játék végéig. Nem semmi.

Nagydarab DLC lesz a Blood and Wine

A Witcher 3 új kiegészítője 10-15 GB-nyi helyet igényel majd tárhelyünkön, a platformtól függően, ráadásul lesz egy patch megjelenéskor is, de már kisebb méretben. A Blood and Wine május 31-én érkezik.

Törölték a Gran Turismo Sport bétáját

Kazunori Yamauchi, a sorozat megalkotója jelentette be, hogy nem lesz béta a megjelenés előtt. Indokként azt hozta fel, hogy legalább annyi munkába kerülne, mint befejezni magát a játékot, így a fejlesztők úgy döntöttek, inkább nem lesz és arra fókuszálnak, hogy idén megjelenjen a játék. Elmondása szerint nagyon sajnálják a dolgot, de mivel novemberre ígérték, hogy kijön a Gran Turismo Sport, egyszerűen nem lenne elég idejük mindkettőre. A törléssel cirka három hónapot nyernek.

Ezek voltak az Overwatch bétájának legnépszerűbb karakterei

Két remek infógrafikával demonstráltak a Blizzardnál mindenféle érdekes adatot a játék bétatesztjéről. Meglepő, hogy támadásra Soldier 76-ot választották legtöbbször, az már nem annyira, hogy védelemre Widowmakert.

Az Overwatchban karaktert válthatunk, ha megölnek minket, ez fontos része is lehet a győzelemnek. Összesen 271 millió alkalommal volt ilyen váltás meccsek közben, vagyis játékonként átlagosan nyolc. A képekről további érdekességeket csemegézhettek ki.

Négy órányi ingyen Star Wars Battlefront

Az ingyenes próbajátékot az Originen keresztül érhetjük el, négy órát játszhatunk anélkül, hogy megvennénk a programot. Nem a Star Wars Battlefront az egyetlen, amit kipróbálhatunk: az Unravel (10 óra, első pálya), a The Sims 4 (2 nap), a Battlefield 4 (7 nap) és a Titanfall (2 nap) is csak arra vár, hogy belépjünk és eldöntsük, tetszenek-e.

A The Elder Scrolls: Legends a PAX Easten

A Bethesda feltöltötte a PAX Easten prezentált fejlesztői játékbemutató videóját, jó szórakozást! A bétára még mindig jelentkezhettek a játék oldalán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward