Aprók nagyban - 2016.05.13.

eSport a Facebookon, Tini Ninja Teknőcök, ingyenesen játszható FPS-ek, Mirror's Edge:Catalyst főcímdal, Dark Souls 3 és a mimic-ek, Warcraft trailer új köntösben

Aprók nagyban - 2016.05.13.

TMNT: Mutants in Manhattan – Válaszd ki a kedvenc hősöd!

Ha már van kedvenc teknőcünk, akkor megnézhetjük mivel is fogja lezúzni a gonoszt, ha pedig még nincs, akkor az Acitvision most segít választani! Az új videóban a főszereplők harci stílusait és speciális mozgásait nézhetjük meg, a játék pedig május 24-én jelenik meg a következő platformokra: PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One.

Az Activision a Facebook Live-ra viszi az eSportot

A következő hónapban megrendezésre kerülő MLG Anaheim Open nevezetű eSport rendezvény lesz az első, amely az együttműködés jegyében a Facebook-on lesz streamelve. A két napos Call of Duty: Black Ops 3 verseny június 10-én fog elstartolni. Úgy tűnik ez a következő lépés az után, hogy az Activision-Blizzard még az év elején megvásárolta az MLG-t és bejelentette, hogy az a célja, hogy minél több emberhez eljussanak az eSportok.

Tudsz Kung-Fuzni?

Ott azért még nem tartunk, hogy fekete öves mestereket képezzen ki a Kinect, az ötlet mindenesetre érdekes. A következő hónapban debütáló Kung-Fu Kinectet a finn székhelyű Virtual Air Guitar Company követte el, és egy oldalnézetes verekedős játék lesz, ahol különböző Kung-Fu harci pózok bemutatásával tarthatunk harcművészeti kiképzést ellenségeinknek.

Ingyenesen játszható FPS-ek a Steamen a hétvégére

Nagyon úgy tűnik, hogy az FPS játékok hétvégéje lesz a mostani. Nem elég, hogy itt a Doom, de a Steamen ingyenesen játszhatóvá válik erre az időtartamra az Arma 3, és a Call of Duty: Black Ops 3 is. Aki úgy érzi, van mit kilövöldöznie magából egy hosszú és dolgos hét után, az most kiélheti magát, csak tudjon választani!

Itt a Mirror’s Edge: Catalyst főcímzenéje

Az elkövetője pedig nem más, mint a Chvrches nevű skót szintipop csapat, a dal címe pedig „Warning Call”. Sokak szerint érezhető az előző rész nyitó dalával elindított vonal folytatása, ami a szokásos videojátékokhoz írt zenéktől meglehetősen eltérő volt. Lisa Miskovsky dala (Still Alive) a mai napig kedvelt maradt.

Ezek az Ubisoft tervei 2017 március végéig

Az idei év meglehetősen sikeresnek bizonyult az Ubisoft számára, és habár nem terveznek új játékot kiadni még az idén, a fejlesztések attól még gőzerővel folynak. A 2017 március 31-el lezáruló üzleti évben olyan nevekre számíthatunk, mint a Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2, a For Honor és egy még egyelőre ismeretlen South Park játék. Számíthatunk rá, hogy az E3-on lesz mit bemutatnia az Ubisoftnak, annál is inkább, mivel egy teljesen új AAA játékról is vannak már pletykák.

Gyanúsak a kincsesládák a Dark Soulsban? Pedig van rosszabb is…

Akik kidugták a fejüket a játékból, találkozhattak már olyan ínyencségekkel, mint a Shrek „mod” és az AC-130 Gunship névre keresztelt cheat. Ha lehetséges, ennél még egy lépéssel továbbment egy lelkes játékos, aki a Symbol of Avarice sisakot hordva (a kincsesládának álcázott mimic feje) hívta játékra a hozzá betérőket. Három választása volt a bátor (botor?) kalandoroknak: elvették a loot-ot, megtámadták a mimicet, vagy az Undead Hunter Charm segítségével ártalmatlanná tették. Ez utóbbiról kevesen tudtak, így a találkozások nagy része vérfürdőbe torkollott…

A Warcraft mozi trailere a WoW-ban

Rengeteg idővel és nem kevés kreativitással rendelkező gamerek bebizonyították már, mire képesek, amikor a The Walking Dead trailerét újraforgatták a Fallout 4-ben, vagy a Battlefield nemrég bemutatott előzetese kelt életre a GTA 5-ben. Egy Ivan Kuzkin nevű úriember most úgy döntött, hogy a hamarosan érkező World of Warcraft film előzetesét ülteti át, nem is akárhova, hanem az azonos nevű MMORPG-be. Akit pedig érdekelnének a részletek, azoknak itt van egy összehasonlító videó extrának.

Napi Kojima

A mester nevével fémjelzett Kojima Productions fejlesztői stúdió logója mögött titkok rejtőznek. Sok minden ugyan nem derült ki, de a Famitsu nevű japán lapnak Kojima elárulta, hogy a logó egy teljes alakot rejt valójában. Ez még csak a feje, de később mindenre fény derül majd, és nem kizárt, hogy figuraként is elérhető lesz majd a jövőben.

Új hírek a készülő Call of Cthulhuról

A Chaosium szerepjátékból merítő fejlesztést annak idején hajszál híja volt, hogy nem kaszálta el a Focus Home Interactive. A horror rajongói azonban fellélegezhettek, mivel csupán annyiról volt szó, hogy új stúdió kapta meg a játékot, így a munka folytatódhatott. Az Unreal 4 motorral dolgozó Cyanide valamikor 2017-re ígéri a játékot, de addig is itt van egy kép, ami sokat enged sejtetni abból, mi is vár ránk majd Darkwater szigetén, ahol Edward Pierce bőrében kell magánnyomozóként helyt állnunk a borzalmakkal szemben.

Nagyot fog szólni a GTA 5 ma kezdődő eventje

A harc hetének (Combat Week) nevezett esemény komoly izgalmakat ígér és május 13-ától 19-éig tart. Rengeteg gyilkoló szerszámot, valamint járművet magunkévá tehetünk, többek között a Warstock nehéz páncélosait, de az Ammu-Nation karabélyai, mesterlövész puskái, és a testpáncélok is 25%-kal olcsóbban vehetők meg. Az i-re a pontot a Merryweather szolgáltatásai teszik fel, amiket most fél áron vethetünk be, az oldalunkra billentve a csata mérlegét. Új pályák is kerülnek be a játékba és a küldetésekért szokásosan dupla GTA$ és RP jár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward