Aprók nagyban - 2016.05.03.

Nem lesz rangsorolás az Overwatch bétája alatt, még idén megjelenik a Dishonored 2, továbbra is készlethiánnyal küszködik az Oculus...

Aprók nagyban - 2016.05.03.

Ő lenne a Watch Dogs 2 főszereplője?

Egy jelenleg még ismeretlen színész közölte az alábbi képet Instagrammon azzal a szöveggel, hogy "nagyon élvezte a Watch Dogs 2 motion capture munkálatait". Ez persze jelenleg még csak egy közepesen komolyan vehető bizonyíték, de az biztos, hogy a játék készül, így nem meglepő, hogy lassan már elkezdenek szivárogni az információk róla.

Az biztos, hogy ha látványos akciót szeretnénk, akkor ez lesz a megfelelő választás!

Nem lesz rangsorolás az Overwatch bétája alatt

Jeff Kaplan, a World of Warcraft egykori vezető dizájnere, és az Overwatch jelenlegi vezető dizájnere bejelentette, hogy a most induló nyílt bétateszt alatt nem lesz elérhető a játék legfontosabb módja, a rangsorolt kompetitív multiplayer.

Kaplan szerint még számos problémát meg kell oldani a végleges játék megjelenéséig, így többek között azt is, hogy sokan szimplám elhagyták a meccseket mindenféle büntetés nélkül, és így az egyik csapat nyilvánvaló hátrányba került.

Habár az erre vonatkozó visszajelzéseket begyűjtötték a zárt béta alatt, a javításokra több időre van szüksége a Blizzardnak. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy a nyílt bétára inkább kikapcsolják ezt az egész rendszert, és csak akkor aktiválják, ha teljesen rendbe rakták - ez egyébként várhatóan csak a teljes játék megjelenése után fog bekövetkezni.

Superhot móddal bővült a Fallout: New Vegas

A Fallout: New Vegas moddolásának valószínűleg sosem lesz vége. Amit az Obsidian annak idején kénytelen volt elkapkodni, azt a modderek befejezték, de itt közel sem álltak meg, azóta is bővítik a játékot számos ötletes dologgal. Most éppen a független fejlesztésű Superhot harcrendszerét építették be az anyagba, melynek lényege, hogy az akció csak akkor lendül előre, ha mi is mozgunk, különben az idő áll.

Még idén megjelenik a Dishonored 2

A Bethesda bejelentette, hogy a régóta várt Dishonored 2 még idén megjelenik. Egészen konkrétan november 11-én lehet rá számítani, ami azt jelenti, hogy nagyjából egyszerre indul el az új Call of Dutyval és a Battlefielddel.

A részletes bemutatóra az idei E3-on számíthatunk a kiadó sajtókonferenciáján, június 12-én. A tavalyi leleplezés óta csak pár pletykát hallottunk a játékkal kapcsolatban, a megbízható forrásokból összegyűjtött információkat egy külön hírben már összeraktuk.

Warcraft - központban Lothar

Habár úgy tűnik, hogy a Warcraft-film már olyan sokáig készül, mint a DNF, júniusban végre elvileg minden országba eljut a mozis verzió. A játékok legendás karakterét, Lothart, Travis Fimmel alakítja, ő áll az új előzetes középpontjában.

Még mindig készlethiánnyal küszködik az Oculus

A cég még tovább borzolja az előrendelők idegeit, ugyanis sokan még mindig nem kapták meg a maguk Oculus Riftjét, miközben adott esetben már a Kickstarter-kampány alatt befizettek az eszközre.

Az előrendelők éppen azért idegesek, mert menet közben az Oculus lehetővé tette a rendelést az Amazon és a Microsoft oldaláról online, fizikailag pedig a Best Buy üzleteiben.

Az Oculus ugyan azt mondja, hogy fizikai árukészlet gyakorlatilag alig van, és a boltokba besétáló vásárolók nem nagyon fognak dúskálni a Riftekben, a még mindig várakozó előrendelőket ez nem nagyon nyugtatja meg.

Júliusra csúszik a Carmageddon: Max Damage

Az eredetileg júniusra ígért anyag végül csak júliusa 8-án jelenik meg, ami tulajdonképpen nem egy félelmetesen nagy késés. Indoklást ezúttal sem adtak nagyon a fejlesztők, mindössze annyit mondtak, hogy a konzolos verziók miatt szükséges még némi polírozás.

Nem árulja majd veszteséggel a Nintendo az új konzolját

A konzolos üzletben jellemzően eddig az volt a jellemző, hogy a gyártók veszteséggel árulták a masináikat. Így egyrészt nagyon jó hardvert tudtak adni viszonylag olcsó áron, másrészt pedig így igyekeztek biztosítani a megfelelő felhasználói bázist, amin aztán még többet kereshetnek a külsős játékok forgalmazásával.

Ebben a szellemben készült a PS2, a PS3, az Xbox 360, sőt, talán még az Xbox One és a PS4 is, habár a hírek szerint a jelengenerációt már közel nullszaldóra ki tudták hozni. A Nintendora ez azonban gyaníthatóan ez jó ideje nem igaz. A korához képest is borzasztóan gyenge Wii-t is már több mint valószínű, hogy nyereséggel árulták, így nem annyira meglepő, hogy az NX kódnéven készülő konzolt sem adják majd veszteséggel.

"Amikor a Wii U megjelent, a yen éppen nagyon erős volt. Valószínűleg ugyanez a helyzet nem következik majd be most, így az NX áron alul való árusítása nem szolgálná az üzleti érdekeinket" - nyilatkozta Tatsumi Kimishima, a Nintendo elnöke.

Dead Island Definitive Collection - trópusi időjárás és némi vér

Ahogy arról már korábban többször beszámoltunk, tényleg készül a Dead Island Definitive Collection. Ez a gyűjtemény egyébként az alapjátékot és a Riptide-ot foglalja magában, és leginkább a grafika területén fejlődik: magasabb felbontású textúrákra, teljesen új bevilágításra, fizikai alapú shaderekre, és mindenféle modern effektusra számíthatunk.

A Dead Island Definitive Edition és a Dead Island: Riptide Definitive Edition egyébként külön is elérhető lesz, egyenként 19,99 dollárért PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Az Egyesült Királyságban élen a Ratchet & Clank

Az Egyesült Királyság játékpiacáról csak ritkán szoktunk beszámolni, aminek a fő oka nyilván az, hogy külföldről van szó. Ami miatt azonban mégis érdemes foglalkozni vele, az a tény, hogy Európa legnagyobb videojátékos piacáról van szó. Ezen a piacon pedig a héten rögtön átvette a vezetést a teljesen újragondolt Ratchet & Clank, ami legalábbis azt látszik bizonyítani, hogy az Insomniac Games betalált a klasszikus anyag felújításával. Érdekes, hogy második helyen még mindig a Call of Duty: Black Ops 3 tanyázik, míg a Dark Souls 3 "csak" a harmadik hellyel kell megelégedjen.

1. Ratchet & Clank

2. Call of Duty: Black Ops III

3. Dark Souls III

4. Tom Clancy's The Division

5. EA SPORTS UFC 2

6. LEGO Marvel Avengers

7. FIFA 16

8. Grand Theft Auto V

9. Far Cry Primal

10. DiRT RALLY

11. LEGO Jurassic World

12. Star Wars Battlefront

13. UEFA 2016: Pro Evolution Soccer

14. Yo-Kai Watch

15. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2

16. WWE 2K16

17. Minecraft: Xbox Edition

18. Destiny: The Taken King

19. Forza Motorsport 6

20. Quantum Break

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward