Aprók nagyban - 2016.04.29.

Kemény a Doom legnehezebb fokozata, traileren a Space Hulk: Deathwing, megvan az új Lara, sztori helyett csak a felfedezésre koncentrál a No Man's Sky...

Aprók nagyban - 2016.04.29.

Júniusban érkezik Xbox One-ra az Elite Dangerous: Horizons

A bolygókra való leszállást tartalmazó kiegészítő, a Planetary Landings PC-re ugyan megjelent már, de ezennel a konzolos debütálás is dátumot kapott. A Frontier nyilatkozata szerint innentől szimultán fogják minden platformra kihozni a későbbi tartalmakat, beleértve a sokak által várt, The Engineers kiegészítőt is.

Friss patchek várhatók május elején a Destinyhez

A május 3-ára ígért 2.2.0.2-es patch még csak apró javításokat és finomhangolásokat fog tartalmazni, a közelharc hibáit kijavító tapaszt csak május 10-ére ígéri a Bungie. Ez azért is fontos lehet sokaknak, mert a legutóbbi DLC óta rengetegen panaszkodtak, hogy a közelharci támadások egy része vagy nem találja el az ellenfelet, vagy „csak” egyszerűen nem okoz sebzést.

Új trailert kapott a The Climb

Megjelenése alkalmából nemcsak kedvcsináló, de lélegzetelállító – némelyeknek talán émelyítő – videót kapott a Crytek mászós VR játéka. A kameramozgás és a látvány már szinte olyan jóra sikerült, hogy akik kicsit is tériszonyosak, ne is akarjanak lenézni. Az új helyszín a Grand Canyon-ból merített ihletet és jól illik a sorba, az Alpok havas csúcsai és a trópusi szigetek tengerparti sziklái után.

A Cyberpunk 2077 túl fogja szárnyalni a Witcher 3-at

A CD Project RED vezérigazgatója Marcin Iwinski szerint komoly minőségi ugrást ért el a stúdió a Witcher 3-mal. A 400 fős fejlesztői csapat létszáma megduplázódott, és ez nemcsak a Cyberpunk 2077 fejlesztése miatt van így. Fontos, hogy a játékot életre keltő REDengine 3 felújításán is dolgoznak épp, és egy külön csapat fog az új videojátékos megoldások és technikák kiötlésével és felkutatásával foglalkozni. Dolgos hónapok várnak a fejlesztőkre, hiszen a sötét jövőben játszódó Cyberpunk 2077 idén még biztosan nem várható.

Kifogott a DOOM legkeményebb nehézségi szintje az Id Software csapatán

A korábbi részek Nightmare nehézségi szintje is kőkeménynek számított, és csak a legjobbak számára termett babér a Földre szállt pokolban. Az Ultra-Nightmare nehézséggel még egy lapáttal rátettek erre a fejlesztők, itt ugyanis elhalálozás esetén újra kell kezdeni az egész kampányt. Igen, teljesen előröl. A 2 hét múlva megjelenő játék rajongóin a sor, hogy megmutassák, ez sem akadály, ugyanis az Id Software munkatársai közül még senkinek nem sikerült ez a bravúr. Az alábbi videoban "csak" hard a nehézség, de ez sem tűnik piskótának.

Ma érkezik a Diablo 3 új évadát felvezető patch

A 2.4.1 –es patch indítja útnak a hatodik évadot, és akik szeretnének mindebben részt venni, azok izzítsák a Battle.net kliensüket. A részletes tudnivalókért és patchnotes-ért itt lehettolongani, jó olvasmány lehet a frissítés végeztéig.

Zűrzavar és káosz a Total War: Warhammer háza táján

Igyekeznek menteni a menthetőt a Total War: Warhammer fejlesztői a Chaos Warriors DLC-vel kapcsolatban, ugyanis hatalmas felzúdulás követte azt a bejelentést, miszerint az előrendelők kapják csak meg a méltán rettegett Káosz harcosait tartalmazó kiegészítőt. Mike Simpson nyilatkozata szerint a félreértések elkerülése érdekében a játék megjelenését követően még egy hét áll majd rendelkezésére azoknak, akik bizonytalanok az előredeleléssel kapcsolatban. Ezen idő alatt is járni fog a DLC a teljes játék mellé, így nem csak az előrendelők kapják majd meg azt.

Abbahagyják a Wii U gyártását 2018 márciusában?

A hivatalos jelentésből és a korábbi nyilatkozatokból ugyan kimaradt, de egyre több pletyka kapott szárnyra az elmúlt hónapokban, a Wii U-val kapcsolatban, főleg mivel a konzol közel sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Nintendo legutóbbi pénzügyi tájékoztatóján viszont, a cég elnöke Tatsumi Kimishima azt is elárulta, hogy 2018 márciusában a cég végleg leállítja a Wii U gyártását.

Régóta várt trailert kapott a Space Hulk: Deathwing

A 2013-as bejelentés óta nem mondhatjuk, hogy információáradattal kényeztetettek volna minket a fejlesztők. Hiába kapott 2 teasert is az évek alatt a játék, azok inkább a hangulatról szóltak, gameplay nem igazán volt bennük. Mindezt orvosolandó majd 2 percen keresztül nézhetjük, hogyan is fog kinézni a Space Hulk: Deathwing játék közben, a Dark Angels rendház űrgárdistáit irányítva.

Oscar-díjas színésznő lesz az új Lara Croft film szereplője

Az idei díjátadó gálán 'A dán lány'-ban nyújtott szerepéért kapott elismerést Alicia Vikander, aki legtöbbeknek az Ex-Machina és Az U.N.C.L.E. embere filmekből lehet ismerős. A svéd színésznő legközelebb a Jason Bourne-ban fog szerepelni, és kíváncsian várjuk, milyen alakítást nyújt majd Lara Croft bőrébe bújva.

No Man's Sky: történetszál helyett felfedezni való világot kapunk

Csalódni fognak azok, akik egységes történetet, átvezető képernyőket és mesélőt várnak a játéktól. Sean Murray szerint a világ maga lesz a felfedezésre váró történet, melyben idegen civilizációkkal, nyelvekkel és lényekkel ismerkedhetünk meg. A koncepcióról és a folyamatról pedig ebben a rövid videóban mesélnek a készítők.

A mai nappal megszűnik a Lionhead Studios

Már jó ideje tudni lehetett, hogy a nagy múlttal rendelkező Lionhead Studios, akik a Black & White és a Fable sorozatok révén váltak híressé, megszűnik, a dolgozókat pedig a Sony fogja foglalkoztatni. A mai nap szomorú aktualitása, hogy ez az utolsó munkanapjuk az ott dolgozóknak.

Új Overwatch mini-képregény!

Az Overwatch kalapács-forgató tankja, Reinhardt a főszereplője a legújabb, „Dragon Slayer” című résznek, amely a képregénysorozat második része. Akit érdekel az Overwatch világa, vagy csak szereti a képregényeket, itt olvashatja el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward