Aprók nagyban - 2016.04.22.

Változások a CS:GO matchmakingben, A Dark Souls 3 trollja, ingyenes Heartstone csomagok, jön az ARK kiegészítő a PS4-re, megérkezett Rayman Origins XO-ra.

Aprók nagyban - 2016.04.22.

Változások jöhetnek a CS:GO matchmakingben

A Valve a legújabb CS:GO patchnotes-ban ugyan nem említi, de néhányan előbányásztak egy olyan szolgáltatás előkészítésére utaló nyomokat, ami egy újabb lépést jelenthet a becsületes játékosok támogatása felé. A Prime account a Steam-hez rendelt mobilszámot összeköti a CS:GO accounttal, így sorsolva össze azon játékosokat, akiknek eddig nem voltak különösebb kihágásai. Fontos, hogy egy szám egy felhasználói profillal köthető össze. Már elkezdődtek a találgatások, hogy ezt miként lehet majd kijátszani, de érdekes fejlesztés lehet a jövőt tekintve.

Amikor a troll a saját csapdájába esik bele

Az összefogás, a közös játék, optimális esetben szívet melengető, jó élményekkel teli része sok játéknak. De miért pont a Dark Souls 3-ban ne lennének trollok, akik játékostársaik szívatását helyezik örömforrásként a napi rutinjuk kellős közepébe? Mi kell hozzá? Nagy jutalommal kecsegtető ellenségek, egy megidézett játékostárs, és egy létra, aminek az alján őrjöngő szörnyek lesnek. Ez elég szépen működik is, amíg bele nem sétál a saját csapdájába a „leleményes” játékos, némi elégtételt szerezve a csapdába csaltaknak.

Ingyenes kártyák és kártyacsomagok az új Heartstone kiegészítőhöz

A Whispers of the Old Gods kiegészítő önmagában is remek hír, de van ennél jobb is! Azok, akik a megjelenéskor játékba kerülő speciális küldetést -2 győzelem az új, Standard nevű játékmódban - sikerrel teljesítik, 5 kártyacsomagot kapnak. Akik a második küldetést, ami 7 győzelmet jelent, is lezúzzák, újabb 5 csomag kártyával lesznek gazdagabbak. De azok se csüggedjenek, akiknek kimarad mindez, ugyanis a megjelenés hetében való belogolásért, automatikusan járni fog 3 ingyen kártyalap.

Csak egy maradhat! – PS4-re is jön az ARK: Survival of the Fittest

Nem, nem lesz új Hegylakó film, de helyette július 19-én a PS4 tulajok is megkapják az ARK: Survival of the Fittest játékmódot, amit a készítők előszeretettel illetnek Multiplayer Online Survival Arena névvel. Az arénaszerű küzdelem lényege, hogy 72 játékos indul, és a végén az egyetlen életben maradt győztesé a dicsőség. Az adrenalin fröccs mellett komoly pénzdíjazást is kilátásba helyezett a kiadó az adott hónap legjobb 10 játékosa számára, így egyel több okunk lehet arra, hogy gyakorolni kezdjünk.

Xbox One-on is elérhető már a Rayman Origins

A visszafelé kompatibilis játékok listája újabb címmel bővült. Ha online gyűjteményünkben, vagy egy korongon ott lapul az eredeti Xbox 360-as játék, akkor immár az újgenerációs konzolon is a miénk lehet a Rayman Origins.

A Witcher medál is bekerül a Rocket Leauge-be

Ha szívesen kalandoztál a szörnyvadász Geralt bőrében, majd utána pihenésként átpattantál az autó-foci szimulátor Rocket Leauge járgányodba, van egy jó hírünk! Mivel egymás után kerülnek be a nagyobb franchise-okkal kapcsolatos apróságok a játékba, így a Witcher sem úszhatta meg ezt. A júniusra ígért nagyobb kiegészítőben Geralt híres farkasfejes medálját is autónk antennájára tűzhetjük majd.

Új multiplayer gameplay videó a Gears of War 4-hez

Ugyan még messze az októberi megjelenés, de addig sem maradunk érdekességek nélkül. A Gears of War open bétája előtt a mai nap futott be egy 2 perces multiplayer videó a készítők jóvoltából. Új fegyverek, új kivégzések, mi kell még? A béta április 25-től május 1-ig érhető el Xbox Live Gold előfizetők részére.

Fontos javítások a közelgő Hitman patchben

A Square Enix bejelentése szerint a tapasz a 2. epizód megjelenése előtt fog napvilágot látni, és olyan problémákat orvosol, amiket régóta várt már a közösség. Ilyen például az online játékba való azonnali újracsatlakozás a kapcsolat megszakadása esetén. A kihívások teljesítésekor azonnal megkapjuk a jutalmunkat, nem kell egészen a pálya végéig várni, de nagyjából 50%-kal rövidebb lesz a töltési idő is. Mindezek mellett még számos apróságot találhatunk az április 26-án megjelenő Sapienza-t megelőző patchben.

Újabb korrupciós botrány a Starcraft 2 háza táján

11 embert érint a legújabb vizsgálat, amelyet a koreai hatóság a Starcraft 2 körüli e-sport meccsek megbundázásával kapcsolatban indított. Nagyjából 30-60 ezer dolláros kenőpénzt kaptak bizonyos játékosok, hogy elbukjanak fontos meccseket, és habár konkrét neveket nem hoztak nyilvánosságra, 8 letartóztatásról szólnak a hírek. Két játékos esetén - mint kiderült - megalapozatlan volt a gyanú, egy vizsgált személy pedig szabadlábon van egyelőre.

Toboroz a Dark Brotherhood!

Képességeid nem maradtak észrevétlenek, a hívás megérkezett - csatlakozz a Dark Brotherhoodhoz! A The Elder Scrolls Online hamarosan ismét DLC-t kap, ezúttal a rég várt orgyilkoscéh kerül be a játékba. Ellátogatunk majd az Aranypartra, ahol rengeteg lehetőség, egy halomnyi intrika és véres gyilkosságok várnak ránk.

A Battleborn open beta a krumplikról szólt

Több mint 2 millió játékos próbálta eddig ki a május 3-án elrajtoló Battleborn-t a nyílt béta alatt. Ez már önmagában is szép szám, de a készítők több fura statisztikát is megosztottak velünk. Nem elég, hogy 57 milliárd HP-t gyógyítottak egymáson vagy magukon a játékosok, 3 egyedi, arany skint jelentő kihívást teljesítettek, de 922 milliárd krumplit (Fury Potato) is kilőttek egymásra. Úgy tűnik mindenki jól szórakozott!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward