Aprók nagyban - 2016.03.02.

The Divison előtöltés és kezdési dátumok, launch traileren a Hitman, változtat a csomagok árazásán a Steam, az Electronic Arts vezetője lett az Zynga fejese...

Aprók nagyban - 2016.03.02.

The Divison előtöltés és kezdési dátumok

Pontosan tudjuk, hogy a bétatesztek után sokan alig várják, hogy végre belevethessék magukat a végleges The Divisionbe. Nekik szánjuk a következő fontos információkat:

- Európában március 7-én délben indulnak a szerverek minden platformon.

- Az Xbox One-os előrendelők mától elkezdhetik előtölteni a fájlokat.

- A Steam és a uPlay felhasználói március 3-án délután 6-tól kezdhetik az előtöltést.

- A PlayStation 4-es játékosok március 6-án hajnali 00:01-től tölthetik előre a gigabájtokat.

Launch traileren a Hitman

A The Division mellett a Hitman megjelenésére is hamarosan számítani lehet - egészen konkrétan március 11-én, tehát a jövő héten. Az ennek örömére kiadott előzetesben láthatunk jeleneteket a bevezető küldetésből, valamint Párizsból, de még egy nagyon picit betekinthetünk az áprilisban érkező olaszországi helyszínbe is.

Változtat a csomagok árazásán a Steam

Habár a Valve egyelőre hivatalosan még nem jelentette be, de mégis több megbízható forrás úgy érestül, hogy a Valve hamarosan változtatni fog a játékcsomagok árán. Korábban egy-egy csomag megvásárlásakor akkor is a teljes árat kellett kifizetnünk, ha az adott csomagból már rendelkeztünk egy-egy címmel. Ez többé nem lesz így, ami azt jelenti, hogy bátran megvehetjük majd az egyes csomagokat, tudva, hogy nem kell majd feleslegesen fizetnünk - sőt, elvileg minél több címmel rendelkezünk az adott csomagból, annál nagyobb kedvezményt kapunk majd.

Ezek mellett egyébként a Valve megtartja majd a klasszikus csomagokat is, amik mellé azonban mindenféle extrákat tesznek be, hogy igazolják a teljes árat attól függetlenül, hogy a felhasználó rendelkezik-e már játékokkal a bundle-ből - itt olyan dolgokra kell gondolni, mint a soundtrack, a művészeti album és hasonlók.

Lamborghini Centenario az új Forza-játék dobozán

Korábban is szerepelt már új Lamborghini egy Forza-játék címlapján. Ez a játék nem más volt, mint a Forza Horizon 2, és viszonylag bátran merem megtippelni ezen a ponton, hogy a Forza Horizon 3 lesz a következő. A Microsoft ugyanis az éppen zajló genfi autószalonon elárulta, hogy a helyben bemutatott Lamborghini Centenario kerül majd a következő Forza dobozára, és egyben ott lesz először digitálisan kipróbálható az autó. Jelen pillanatban ez jól hangzik, én már csak abban reménykedem, hogy az új Forza Horizonnak olyan hidegrázós bevezető videója lesz, mint elődjének.

További két hetet késik az Uncharted 4

Most már biztos vagyok benne, hogy a Naughty Dog direkt szórakozik velünk. Pár nappal ezelőtt kiadták a földbedöngölő sztori előzetest, majd ma bejelentették, hogy a játék amúgy két hetet késik ahhoz az időponthoz képest, ami már amúgy is a harmadik késés után vált "véglegessé". Shawn Layden, a Sony America elnöke elmondta, hogy erre azért volt szükség, hogy a világon mindenki egyszerre játszhasson az Uncharted 4-gyel, a két hetes késéssel ugyanis lehetőségük nyílik alaposabban megtervezni és kialakítani a gyártást. Felmerül persze a kérdés, hogy korábban nem gondoltak-e arra, hogy végső soron le kell majd gyártani a játékot, és el kell azt juttatni a különböző országokba, de a hasonló apróságokon simán átsiklunk, ha az Uncharted 4 olyan jó lesz, mint ahogy azt az előzetesek mutatják.

RollerCoaster Tycoon World - felhasználói tartalmak

A RollerCoaster Tycoon World legújabb előzetese arra koncentrál, ami valószínűleg a játék lényege lesz: a játékosok által készített és közzétett tartalmakra. A játék egyébként most már a Unity 5-ös verziójára épül; a készítők azután döntöttek úgy, hogy inkább ezt a motort használják, miután a korai tesztek alatt a Unity 4-es motor nem teljesített éppen jól, és ezt sokan kritizálták. Ezt követően a megjelenést el is tolták tavaly decemberről idén tavaszra.

Folytatódik a Star Wars Humble Bundle

Már a második felvonásához érkezett a Star Wars Humble Bundle, ami nem is csoda, hiszen az új filmnek köszönhetően mindenki Star Wars-lázban ég. Nos, a Star Wars Humble Bundle második felvonásában a következő játékokhoz férhetünk hozzá: Star Wars: X-Wing vs TIE Fighter - Balance of Power, Star Wars Rebellion, Star Wars: X-Wing Alliance, Star Wars Galactic Battlegrounds Saga, továbbá kapunk egy 10%-os kedvezményt a Humbly Monthly előfizetéshez.

Amennyiben az átlagnál többet fizetünk (ez jelenleg nagyjából 7 dollár), úgy megkapjuk a Star Wars: X-Wing Special Edition, a Star Wars: TIE Fighter Special Edition, a Star Wars: Knights of the Old Republic, és a Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords játékokat, valamint 75% kedvezményt minden más Star Wars-játékból, ami fent van a Humble Store-on.

Amennyiben pedig többet fizetünk, mint 9,99 dollár, úgy megkapjuk mindezek mellé a Star Wars Empire at War: Gold Pack és a Lego Star Wars - The Complete Saga címeket. Ami jó hír, mert ezek a játékok összesen nagyjából 110 dollárba kerülnek összesen.

Megjött a Fallout 4 HD Reworked első verziója

Valószínűlg sokaknak ismerős a The Witcher 3 HD Reworked Project, aminek a célja az volt, hogy a meglévő grafikai elemeket felturbózza, és még szebb látványvilágot adjon, lehetőleg a teljesítmény megtartásával. Na, most a mod készítője ugyanezt megcsinálta a Fallout 4 esetében is, és elmondása alapján már az első verzióval jelentős javulást sikerült elérni, leginkább a különböző útszéli tárgyak grafikájának feljavításán, mindezt viszonylag kevés teljesítménycsökkenés árán. Ezzel együtt a fejlesztő Halk Hogan két csomagot is elérhetővé tett: egyet a gyengébb, egyet pedig az erősebb PC-vel rendelkezők számára.

Az Electronic Arts vezetője lett az Zynga fejese

Az Electronic Arts egykori alelnöke, az újabban a mobilos fejlesztésekért felelős Frank Gibeau 23 év után hagyta ott a kiadót tavaly májusban. Gibeau leginkább arról volt híres, hogy fogalma sem volt arról, hogy mivel foglalkozik, egyszer például azt nyilatkozta, hogy az aktuálisan új telefonok (az iPhone 5S) hasonló hardveres erővel rendelkezik, mint az új konzolok. Éppen ezért nem meglepő, hogy most őt nevezték ki a Zynga elnökévé, miután Mark Pincus, a cég alapítója leadta ezt a feladatot azt követően, hogy már az Xbox egykori vezetője, Don Mattrick is felvállalta ezt a pozíciót, de semmi érdemlegeset nem tudott elérni.

Most Mark Pincus az újonnan érkezett vezetőtől várja, hogy vállalata visszatér az egykor szebb napokat látott profitjához.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward