Aprók nagyban - 2016.02.24.

Brutális előzetesen az Uncharted 4, késik a konzolos Assetto Corsa, jó eladásokat hoz a Firewatch, és elítélték a játékellenes amerikai szenátort....

Aprók nagyban - 2016.02.24.

The Division - 60fps és PC

A Ubisoft úgy gondolta, hogy ideje megmutatni a népnek, hogyan is néz ki a The Division PC-n a maximális grafikai beállítások mellett 60fps-sel. Az igaz, hogy ilyen beállítások mellett már elég bivaly masinára lesz szükségünk a 60fps eléréséhez, de végső soron ez a PC-s játék lényege.

Elítélték a játékellenes amerikai szenátort

Kalifornia állam legutóbbi szenátora, Leland Yee megpróbálta kivívni, hogy az erőszakos videojátékokat semmilyen körülmények között ne adhassák el kiskorúaknak. Amikor ez nem nagyon akart összejönni, akkor elkezdett fellépni az erőszakos videojátékok ellen úgy általánosan.

Mint azonban most kiderült, ezúttal is a "bort iszik, vizet prédikál" esetével állunk szemben. Az egykori szenátort ugyanis 20 évre ítélték el első fokon zsarolásért, fegyvercsempészetért, és pár "kisebb" bűntényért. A szenátor ügyvédje persze fellebbezést nyújtott be, de a helyzet akkor sem tűnik túl simának.

Conan O’Brien és PewDiePie együtt tolja a Far Cry Primalt

A Far Cry Primal egy egészen remek játék, ami ki is fog derülni a hamarosan érkező tesztünkből. Azonban a neves amerikai talk show sztár, Conan O’Brien szokás szerint már a megjelenés előtt kipróbálta a játékot, ezúttal nem mással, mint a YouTube-celeb PewDiePie-jal. A végeredmény az alábbi videóban látszik.

Half-Life 3 és Left 4 Dead 3 nyomok a Valve új VR-os benchmark programjában

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Valve kiadott egy új teljesítménymérő eszközt a SteamVR platformot használó játékokhoz. Ez a program a Source Engine legújabb változatát használja, a lelkes rajongók pedig már el is kezdtek turkálni benne. Nem kellett sokat kotorászni, máris ráakadtak bizonyos nyomokra a Half-Life 3 és Left 4 Dead 3 játékokkal kapcsolatban. Mit gondolunk?

Új játékmenet előzetesen a Dark Souls 3

Az április 12-ei megjelenése előtt egy új előzetest kapott a Dark Souls 3. Mivel én személy szerint minden létező spoilert el akarok kerülni a játékkal kapcsolatban, így nem mondhatok arról semmit, hogy mi található benne. De vélhetően jó. :)

Jól teljesített a Firewatch

A Campo Santo bemutatkozó játékáról mi is elismerően nyilatkoztunk, és úgy tűnik, hogy úgy általánosan a nép is szereti. A készítők jelenleg még csak annyit nyilatkoztak, hogy a játék eladásai "túlszárnyalták a legvadabb elképzeléseiket is". Ennek megfelelően a fejlesztők már most kijelentették, hogy belevágnak egy új játék elkészítésébe, amire természetesen sokkal több pénzt tudnak majd költeni, mint a Firewatch-ra. Alig várjuk, hogy mi sül ki belőle!

Shawden - minél többször játszod a demót, annál olcsóbb lesz a játék

A Trine-sorozatért is felelős Frozenbyte új játéka, a Shawden egy elég érdekes demóval jelent meg. A próbaverzió hozzáférhető Steamen, GoG-on és a Humble Store-on is, és minél több játékos viszi végig, annál olcsóbbá válik a végleges játék. Ezen kívül a készítők arra buzdítanak mindenkit, hogy a #FromTheShadows hashtag alatt osszanak meg tartalmakat a játékból Twitteren, amivel különleges díjakat nyerhetnek.

Késik az Assetto Corsa konzolos változata

A PC-n egészen csodálatos Assetto Corsa még 2014 végén jelent meg a Steam Early Access rendszerében. Azóta persze "végleges" formában is elérkezett PC-re, és mostanra elvileg már a konzolos változatoknak is meg kellett volna érkeznie, ez azonban mégsem történt meg.

Miért? Azt egyelőre nem tudjuk. Mondhatnánk persze, hogy talán a grafikai színvonal megjelenítésére nem képesek a konzolok, de a Project CARS viszonylag szépen futott a Sony és a Microsoft masináin. Végső soron az a lényeg, hogy új dátumként június 7-ét jelölték meg a játéknak PS4-re és Xbox One-ra.

Történeti előzetest kapott az Uncharted 4

Túl sokat nem tudunk hozzáfűzni, az egyetlen kommentár a következő: ÁÁÁÁÁÁ. A játék nem csak, hogy fantasztikusan néz ki, de még a sztori is eszméletlenül jónak tűnik. Nem is lehet mást hozzá tenni, ezt mindenkinek látnia kell:

Nyílt bétába lép PS4-en a Hitman

Pontosan ugyanazzal a tartalommal, mint amivel a zárt bétát kipróbálhatták a szerencsések. Ennek megfelelően két küldetést kapunk, mindkettő a bevezető küldetésről szól. A készítők szerint egyébként a zárt béta rendkívül hasznos volt, ugyanis nagyon sokat tudtak finomítani az online technológia működésén, valamint a különböző játékmechanizmusokon. Most pedig a fejlesztők a Sonyval együttműködve lehetőséget tudnak adni a PlayStation Plus előfizetőinek arra, hogy kipróbálják a bétát. Ezt leginkább a szerverek stressz tesztelésére használják majd ki. A nyílt béta március 4-én kezdődik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward