Aprók nagyban - 2016.01.28.

Új vadásszal bővült az Evolve, így bővül a megjelenés után a The Division, csodás új képeken a Dark Souls 3...

Aprók nagyban - 2016.01.28.

Új vadásszal bővült az Evolve

A játék, amiről már tulajdonképpen el is felejtettük, hogy létezik, most ismét bővült, mégpedig egy új támogató karakterrel. A neve Kala, és egyébként biológusként tevékenykedett, mielőtt nekiállt szörnyekre vadászni. A hölgy elérhető különálló DLC-ként, vagy a második szezonbérlet részeként.

Lehet a kamionozás érdekes?

Nos, az American Truck Simulator mégis megpróbálja számunkra érdekessé tenni a dolgot, főleg, hogy a sorozat most először szakad el Európától, így végre mindenféle érdekes amerikai várost kell átszelnünk majd, amíg elvisszük szállítmányunkat az egyik pontból a másikba.

Hamarosan megjelenik a Tron Run/r

Az endless runner kategóriába besorolható Tron Run/r február 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, kereken 20 dolláros áron. Viszont jelen pillanatban még 10 dollárért vehető meg a Steam Early Access rendszerében, így érdemes lehet elgondolkodni ezen az opción is. A beszámolók szerint a zenei részlegen olyan arcok működtek közre, mint Giorgio Moroder, Raney Shockne, Autechre, Bibio, Darkstar, és Joywave.

Saint's Row és Metro egy csomagban

A Saints Row - Metro Double Pack néven futó csomag a Metro 2033 és a Metro: Last Light Redux verzióit, valamint a Saints Row 4: Re-Elected és a Saints Row: Gat out of Hell játékokat tartalmazza 54,99 dollárért. A csomag elérhető Xbox One-on, PS4-en és PC-n.

Dátumot kapott a The Elder Scrolls Online - Thieves Guild DLC-je

A kiegészítő március 7-én jön PC-re, majd március 22-én PS4-re és Xbox One-ra. Számíthatunk egy teljesen új zónára, új sztori-küldetésekre, csoportos főellenségekre, és számos más dologra.

Állítólag több Nintendo NX-es játékon dologozik a Bandai Namco

Egy régi Nintendo-bennfentes állítása szerint a Bandai Namco nagyon bízik a Nintendo új konzoljának (konzoljainak) sikerében, és így több játékkal is készül annak indulására. Ezek közül a forrás szerint az egyik egy Smash Bros. lesz, azt viszont már ő sem tudta megmondani, hogy ez egy teljesen új rész lesz-e, vagy a korábbi esetleg felújított változata.

Csodás új képeken a Dark Souls 3

Sokat nem kell mondani róluk. Láthatóan a játék továbbra sem képviseli majd a technológiai csúcsot, de ami a művészeti színvonalat illeti, az továbbra is a toppon van.

Galéria megnyitása grid_on

Így bővül a megjelenés után a The Division

Amikor interjút készítettünk a The Division fejlesztőivel, még nem nagyon akartak beszélni a megjelenés utáni terveikről, de ez mostanra megváltozott. A Ubisoft most már meg tudja mondani, milyen tartalmakra számíthatunk a későbbiekben, ami nem csoda, hiszen az eddigi hírek szerint a fél játékot kivágták, és eltették a DLC-kre. Az első kiegészítő az Underground, ahol New York alagútrendszerében kell majd kalandoznunk, a második a Survival, ahol "rendkívül nehéz körülményeket kell majd átélnünk, amit csak a legkeményebb játékosok tudnak majd teljesíteni", míg a harmadiknak csak a címét árulták el, ami a Last Stand.

A Ubisoft ígérete szerint ezek a kiegészítők nem csak új történettel, de új felszereléssel, frissített játékmenettel, és egyéb extrákkal érkeznek majd.

Dying Light: The Following – Enhanced Edition - ezúttal jön a felfedezés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy közeleg a játék megjelenése, mint hogy minden napra kapunk egy új előzetest. Ezúttal a felfedezés kerül a középpontba, a kiegészítő ugyanis az ígéretek szerint kétszer akkora világot tár majd elénk, mint az alapjáték, ráadásul sokkal változatosabb is lesz. Az új területet a készítők úgy alakították ki, hogy egyaránt élvezetes legyen a klasszikus mászkálós játékstílust kedvelők, és az újdonságként érkező autóvezetők számára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward