Aprók nagyban - 2016.01.26.

Egy trükkel simán letölthető a The Division bétája PS4-en, új nehézségi fokozattal bővül a Dying Light, mégis jöhet PC-re a Quantum Break....

Aprók nagyban - 2016.01.26.

Call of Duty: Black Ops 3 - érkezik a zombik új része is

A február 2-án (először PS4-re) megjelenő The Awakening DLC része lesz több új multiplayer pálya mellett a zombis mód folytatása is. Ezúttal a klasszikus karakterek, Richtofen, Nicolai, Takeo és Dempsey kerülnek a főszerepbe, akik egy rendkívül félelmetes középkori kastélyban kalandoznak majd - és maga a kastély is egy ősi horrorisztikus helyre épült.

Egy trükkel simán letölthető a The Division bétája PS4-en

Először is: a The Division bétája hivatalosan pénteken kezdődik, egyedül az Xbox One tulajdonosai vághatnak neki csütörökön. Másodszor: eleve csak az kerülhet be a bétatesztbe, aki előrendelte a játékot, vagy akit külön jelentkezés útján kiválasztottak.

Szerencsére az ügyes PS4-es felhasználók találtak egy módszert rá, hogy az utóbbit megkerüljék. A módszer rendkívül egyszerű, és már sokan alkalmazták ahhoz, hogy hozzáférjenek a Call of Duty: Black Ops 3 bétájához is. Be kell lépni a PlayStation Store-ba, meg kell keresni a The Divisiont, majd előrendelni - amihez szükségünk lesz beregisztrált bankkártyára. Ilyenkor még semennyi pénzt nem vonnak le tőlünk, viszont ha újra rákeresünk a The Divisionre, akkor már letölthetjük a bétát, és miután letöltődött, lemondhatjuk az előrendelésünket.

Új nehézségi fokozattal bővül a Dying Light

A The Following kiegészítővel a már korábban említett újdonságok (jobb grafika, új terület, új cuccok, csiszolt játékmenet, stb...) mellett egy teljesen új nehézségi fokozat is bekerül. Ennek neve Nightmare mód, és a lényege, hogy a halálkor XP-büntetést kapunk, keményebbek az ellenfelek, és alaposan legyengíti az easter eggként megjelenő túlságosan erős fegyvereket. Viszont, amennyiben egy társunkkal együtt vágunk neki a kalandoknak Nightmare módban, úgy több tapasztalati pontot kapunk, és hamarabb találhatunk jobb felszerelést.

A készítők szándéka az volt, hogy teljesen valósághűvé tegyék azt az élményt, amit egy valódi zombi apokalipszis okozna - éppen ezért nem is nagyon ajánlott egyedül nekivágni, de persze úgy sem lehetetlen.

11 percnyi akció a Yakuza 6-ban

Egyelőre csak Japánban jelentették be a Yakuza 6-ot, és hivatalosan nincs szó a nyugati megjelenésről, de mégis írunk róla. Erre két okunk van. Az egyik, hogy hatalmas Yakuza-rajongók vagyunk, a másik, hogy előbb-utóbb minden Yakuza-epizód eljut nyugatra is, szóval reménykedhetünk benne, hogy a hatodik rész esetében sem lesz ez másként. A játék kizárólag PS4-re készül, és hamarosan elérhető lesz belőle (csak Japánban) egy demó, amit a (szintén csak Japánban megjelent) Yakuza Kiwami vásárlói tölthetnek majd le. Na, az alábbi videóban ebből láthatunk 11 percnyi akciót a sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi kommentálásával.

Újra mozgásban a Resident Evil: Umbrella Corps

Éppen a Resident Evil 0-át teszteljük itt az iPonon, így némileg sandán tekintünk a hamarosan érkező, leginkább multiplayerre koncentráló Resident Evil: Umbrella Corps irányába. Akárhogy is, a játék májusban megjelenik PC-re és PS4-re, az új előzetes pedig a Village nevű pályát mutatja be, amit részben a negyedik rész inspirált. És habár az Umbrella Corps nem rendelkezik hagyományos egyjátékos kampánnyal, egyedül is nekiállhatunk The Experiment játékmódon belül, ami egyfajta horda mód tulajdonképpen, és 20 küldetésen keresztül kell helyt állnunk a zombikkal szemben.

Quantum Break és a PC?

A Microsoft már számos Xbox One-exkluzívot bejelentett idei megjelenésre PC-re is, azonban ezek között kivételt képzett a Quantum Break. Eddig úgy tudtuk, hogy a Remedy játéka csak konzolra jelenik meg, maga Phil Spencer Xbox-főnök is úgy nyilatkozott, hogy túl korán vágtak bele a fejlesztésbe ahhoz, hogy egyáltalán szóba kerülhessen a Windows 10-es megjelenés.

Most azonban a brazil korhatár besorolásért felelős hivatal, a Ministério da Justiça in Brazil kifejezetten felnőtteknek szóló besorolást ajánlott a Quantum Break mellé, de nem is ez az érdekes. Az érdekes az, hogy nem csak az Xbox One-os, hanem a PC-s verziót is értékelték! Lassan biztosra vehetjük, hogy jön PC-re a játék?

Első hivatalos előzetesén a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

A Platinum Games által fejlesztett, és az Activision által kiadott Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan most először mutatkozik meg hivatalos előzetes formájában, annak ellenére, hogy korábban már számos dolog kiszivárgott a játékból. Többek között ez az előzetes is kikerült idő előtt, igaz, a kiadó minden eszközzel igyekezett azt letiltani, így hivatalosan most nézhetjük meg először. Az anyag természetesen a négyfős kooperatív mókára koncentrál, hiszen mind a négy teknőc játszható, és mindegyik jelentősen eltérő játékstílust képvisel.

Megjelent a Rise of the Tomb Raider első DLC-je

A Baba Yaga: The Temple of the Witch néven futó, jelentős mennyiségű misztikus elemet felvonultató DLC mától elérhető Xbox One-on a szezonbérlet részeként, vagy külön 9,99 dollárért. Ez pedig azt jelenti, hogy már csak két napot kell várnunk a játék PC-s verziójának megjelenésére (- amit ha Magrathea és/vagy Svindler úgy akar, akkor le is fogunk tesztelni, ugye? :)).

Nyáron érkezik a Warhammer 40,000: Eternal Crusade

A Naughty Bear és a méltán elfeledett Wet készítőitől érkező Warhammer MMO dátumot kapott, ami szerint valamikor a nyáron érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A kiadó most már egyébként a Bandai Namco, szóval talán ennek a körülbelüli időpontnak végre hihetünk is.

Az Eternal Crusade egyébként most élesedett a Steam Early Access rendszerében, és 20%-os leárazással vehető meg február 2-ig. A játék maga a Warhammer 40k világának négy frakciójára, illetve a közöttük zajló csatákra koncentrál.

Már 1 millió játékosnál tart a Blade & Soul

Egészen pontosan a nyugaton megjelent verzió vonzott már be 1 millió játékost. Az NCSoft által kiadott harcművészetes MMO láthatóan érdekelte az európai és amerikai játékosokat, ugyanis még csak január 19-én jelent meg (azaz a múlt héten), de máris több, mint 1 millió regisztrált játékossal büszkélkedhet. Az anyag egyébként még 2012-ben jelent meg Kínában és Dél-Koreában, az európai verziója pedig ingyenes játszható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward