Aprók nagyban - 2016.01.21.

Áprilisban jön PS4-re a Republique, holnaptól elérhető a Torment: Tides of Numenera, véletlenszerű harcok nélkül jön nyugatra a Dragon Quest 7...

Aprók nagyban - 2016.01.21.

Star Wars Battlefront - Tatooine pálya érkezik

Egyelőre hivatalos megerősítés ugyan nincs, de az Electronic Arts brazil részlege idő előtt megjelentette YouTube-on (azóta eltávolították), hogy a Star Wars Battlefront mindenféle ingyenes dologgal bővül majd a következő hónap során. Ezek között biztosan szerepel majd egy új pálya, ami a Tatooine-on játszódik, illetve új ruhák Luke és Leia számára.

Újabb tíz cím vált visszafelé kompatibilissá Xbox One-on

Habár az emulátor még mindig nem működik tökéletesen (több játék esetében is jelentősen leesik a framerate néhány szituációban), a Microsoft azért töretlenül bővíti a visszafelé kompatibilis játékok listáját. Ezúttal tíz új cím került rá, amik közül kiemelkedik a The Witcher 2: Assassins of Kings, és a Counter-Strike: Global Offensive, de itt a teljes lista:

- Aegis Wing

- Age of Booty

- Counter-Strike: GO

-Jeremy McGrath’s Offroad

- Sam & Max Save the World

- Skullgirls

- Small Arms

- Soulcalibur

- Space Giraffe

- The Witcher 2: Assassins of Kings

Áprilisban jön PS4-re a Republique

A lopakodós kalandjáték 25 dollárért érkezik majd PS4-re, egészen pontosan március 22-én. A játékot eredetileg még 2012-ben finanszírozta meg a közönség mobilos platformokra, majd megjelent PC-re is több epizódban, amiből a legutolsó tavaly decemberben érkezett meg. Az ötödik epizód a konzolos megjelenéssel egyidőben érkezik PC-re és mobilokra, a PS4-es változat pedig azonnal minden részt tartalmazza majd,

Előtölthető lesz a The Division bétája

Ha minden a terveknek megfelelően alakul, akkor január 28-án elindul a The Division bétatesztje PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Azonban mivel a béta maga 26GB-ot foglal, a Ubisoft nagyon bölcsen úgy döntött, hogy előtölthető lesz anyag, egészen konkrétan két nappal korábban. A béta január 31-ig tart, szóval nem árt az előtöltés, érdemes minden percet kiélvezni.

Holnaptól elérhető a Torment: Tides of Numenera

Sokan 1999, a Planescape: Torment megjelenése óta erre a pillanatra várnak. Nos, ha csak nem támogattátok a játékot a korai időszakban, akkor még várhattok is, ugyanis holnaptól csak a korai befektetők férhetnek hozzá a játékhoz. Január 26-ra tervezik azonban a fejlesztők a megjelenést a Steam Early Access rendszerén belül, amikortól kezdve már mindenki befizethet a béta verziójú játékra.

A Grand Theft Auto V teljes térképét elkészítik Minecraftban

Egy neves YouTube-felhasználó úgy döntött, hogy összerak egy lelkes csapatot, aztán elkészíti a Grand Theft Auto V teljes térképét a Minecrafton belül. A projekt egyszerűen csak a "GTA 5 in Minecraft" néven fut, és már tavaly július óta dolgoznak rajta. Arról egyelőre nincs szó, hogy mikor készül el.

Játékos központú előadást tart a Microsoft

A Microsoft február 25-én egy játékokra koncentráló médiaprezentációt tart majd San Franciscóban. Erről egyelőre semmit nem tudunk, azon kívül, hogy az Xbox-főnök Phil Spencer is felszólal majd az előadás során. Ha minden igaz, akkor arról fog beszélni, hogy mennyire kiemelkedően jó lesz a Windows 10 és az Xbox One következő időszaka a játékok szempontjából.

Véletlenszerű harcok nélkül jön a Dragon Quest 7

A Square Enix megígérte, hogy a nyugaton megjelenő Dragon Quest 7 a japán szerepjátékokra jellemző véletlenszerű harcok nélkül érkezik majd - ehelyett minden ellenfél láthatóvá válik a térképen. Ezen kívül a kiadó megígérte, hogy csúcsminőségű fordítással látja el a játékot, így vélhetően nem számíthatunk majd olyan vicces félrefordításokra, és béna szövegekre, mint néhány másik JRPG-ben.

Layers of Fear - művészet és horror

A rendkívül stílusos független fejlesztésű horrorjáték, a Layers of Fear hamarosan kilép a Steam Early Access keretei közül. A végleges megjelenésre február 16-án lehet számítani a Steam mellett PS4-en és Xbox One-on.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward