Aprók nagyban - 2016.01.20.

Mike Tyson jár a UFC 2 előrendelőinek, a '70-es évek gagyi sci-fijeit eleveníti fel a The Deadly Tower of Monsters, és hamarosan konzolon is tervezhetünk börtönt...

Aprók nagyban - 2016.01.20.

EA Sports UFC 2 - Mike Tyson jár az előrendelőknek

Az Electronic Artsot úgy látszik, hogy nem zavarja a tény, hogy Mike Tyson bokszoló volt, és nem MMA-harcos. Ugyanis a legendás bokszoló jár majd azonnal mindenkinek, aki előrendeli a játékot. Mike Tyson ráadásul kétféle verzióban is képviselteti magát a UFC 2-ben: az egyik énjét a '80-as évek közepéről mintázták, amikor az úriember karrierje csúcsán volt, míg a másék énjét a már érettebb, karrierje vége felé járó bokszolóról modellezték.

Far Cry Primal - nem biztonságos környék

Takkar és drága bagoly barátja, Ull egyáltalán nincs biztonságban a kőkorszakban, hiszen jelentős mennyiségű veszély leselkedik rájuk. Erre koncentrál a Far Cry Primal új előzetese, ami leginkább kedvcsinálónak kiváló.

Unravel - fonálból lenni nem mindig a legjobb

Ugyan az Unravel főszereplőjének számos esetben előnyére válik, hogy fonálból van, néhány fejtörő és ügyességi rész megoldásánál azt fogjuk tapasztalni, hogy bizony ez azért néha hátrány is. Erről van szó az új fejlesztői naplóban, ahol ennek megfelelően arról beszélnek, hogyan valósították meg a fizikai alapú feladványokat egy olyan játékban, ahol a főszereplő közel sem ember.

Képregények készülnek a Dark Souls 3 mellé

A Dark Souls 3 április 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ám előtte még betekintést nyerhetünk az új képregény-sorozatba. Ez április 5-én indul, és egyelőre nem tudni, hogy hány részből fog állni, és meddig fog folytatódni, de az biztos, hogy több különböző borítóval lehet majd megvásárolni. Ezen kívül az is biztos, hogy nem a játék történetét fogják feldolgozni, hanem egy különálló sztorit az univerzumon belül. Ami jó, mert így nem kell majd fél oldalanként azt olvasnunk, hogy "YOU DIED".

Galéria megnyitása grid_on

Ismét megújította a Phantom Dust védjegyét a Microsoft

Az első Xbox klasszikus kártyás / akciójáték keveréke jelenleg nehezen akar feltámadni Xbox One-on. A Darkside Team által fejlesztett anyagot végül lelőtte a kiadó, és ugyan akkor azt mondták, hogy majd valaki folytatja a projektet, azóta sem hallottunk róla semmit. Mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy a Microsoft 2016-ban is megújította a Phantom Dust védjegyét.

Hamarosan konzolon is tervezhetünk börtönt

PC-n meglepően nagy sikert aratott a Prison Architect, így nem csoda, hogy a készítők konzolon is szeretnének némi pénzt keresni. Az eredetileg 5 éve megjelent játék számítógépen folyamatosan bővült és fejlődött. Az újítások jelentős részét alapból megkapják majd a vásárlók, ha pénzt szánnak az anyagra Xbox 360-on, Xbox One-on vagy PS4-en. Ebben a verzióban már előre megépített börtönökben alakíthatjuk az igazgatót, illetve meg is oszthatjuk egymással alkotásainkat. Mikor? Nos, valamikor tavasszal, annyit biztosan tudunk.

Mindenki számára elérhető a Life is Strange fejlesztői kommentárja

A Life is Strange a héten jelent meg limitált kiadású dobozos formátumban. Ennek a kiadásnak az egyik legnagyobb előnye, hogy játékmenet mellé fejlesztői kommentárt is kapunk, így több információt tudunk meg. Most azonban a Square Enix úgy döntött, hogy mindenki számára elérhetővé teszi ezt egy új patch keretein belül, ami január 25-én válik letölthetővé. Ráadásul mindezt számos nyelven elérhető felirattal ajándékozták nekünk, úgyhogy örülünk.

Áprilisban jön a konzolos Assetto Corsa

Míg a Project CARS egyszerre jelent meg konzolon és PC-n, addig az Assetto Corsa számára a konzolok kimaradtak. Pedig annak idején azt lehetett hallani, hogy egy nagyon jó szimulátor, ami alapjában véve felveszi a versenyt a legjobbakkal is. Szerencsére a konzolosoknak sem kell már sokat várni a játékra, a fejlesztők most ugyanis bejelentették, hogy áprilisban mindenképp megjelenik az anyag Xbox One-ra és PS4-re. Mindkét gépen 60fps-sel fut majd a játék, ahogy az kell, csak a Sony konzolján 1080p-s felbontást, míg a Microsoft masináján 900p-s felbontást lőnek be a készítők.

Bekerült a Mad Max legendás járműve a Grand Theft Auto 5-be

Emlékeztek az új Mad Max film leglátványosabb kamionjára? Amin nagyjából ezer hangfal kapott helyet, és egy őrült gitározott rajta? Na, ez a járgány most bekerült a Grand Theft Auto 5-be, ami azért különösen kiemelkedő esemény, mert még a hivatalos Mad Max-játékban sincs benne. De ezen kívül is számos vicces járművel gazdagodhatunk, ha letöltjük a Funny Vehicles csomagot. Mondjuk ezen a ponton már semmi nem meglepetés, legutóbb éppen Kylo Ren ikonikus fénykardja került be a játékba...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward