Aprók nagyban - 2015.12.22.

Fontos az összjáték az Uncharted 4-ben, ingyenes DLC-ket kapnak a Batman: Arkham Knight tulajdonosai, teljes szinkronnal jön a Final Fantasy VII Remake...

Aprók nagyban - 2015.12.22.

Kiküldi a Woolfe: The Red Hood Diaries támogatói bónuszait a kiadó

A Rebellion pár hónapja vásárolta fel a Woolfe: The Red Hood Diaries jogait, és már akkor megígérte, hogy az egykori Kickstarter-támogatóknak előbb-utóbb kiküldi a beígért, de késésben lévő jutalmakat. Ez a mai napon meg is történt: a Rebellion szerint hamarosan mindenkihez meg kell hogy érkezzenek a dobozos verziók, a keménykötésű művészeti albumok és a többi finomság.

Ezek voltak idén a Metacritic legjobb játékai

A népszerű értékeléseket gyűjtő oldal idén is összesítette, hogy melyik játékok kapták a legtöbb pontot. Külön véve a platformokat a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain végzett az élen, aminek az Xbox One-os verziója átlagosan 95 pontot ért el, amit a The Witcher 3: Wild Hunt PC-s verziója követ 93-mal. Volt valami, ami még ezeket is megelőzte idén, nevezetesen a Grand Theft Auto V PC-s verziója, mely 96 pontot kapott, de ezt a Metacritic nem számolja a végső összesítésnél, ugyanis nem új megjelenésről van szó - hiszen az eredeti változat még Xbox 360-ra és PS3-ra jelent meg. Mi ide a régebbi megjelenéseket is tartalmazó 10-es listát rakjuk, a holnapon megtaláljátok a többit.

1. Grand Theft Auto V PC - 96 pont

2. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain XB1 - 95 pont

3. The Witcher 3: Wild Hunt PC - 93 pont

4. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4 - 93 pont

5. Undertale PC - 93 pont

6. Journey PS4 - 92 pont

7. Bloodborne PS4 - 92 pont

8. The Witcher 3: Wild Hunt PS4 - 92 pont

9. The Witcher 3: Wild Hunt XB1 - 91 pont

10. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PC - 91 pont

Dátumot kapott a That Dragon, Cancer

A független fejlesztésű That Dragon, Cancer egy különösen szomorú játék, ugyanis egy megtörtént esetet dolgoz fel. A Green-család újszülött kisfiát ugyanis egy évesen diagnosztizálták rákkal, majd ötévesen el is távozott az élők sorából. A játék ennek állít emléket, ugyanis a fejlesztésért a családfő felel. Összességében egy két órás, erősen költői és művészi anyagra számíthatunk, ami hivatalosan január 12-én jelenik meg.

Uncharted 4 - új a színfalak mögött

Már sokadik alkalommal tekinthetünk be az Uncharted 4 elkészítésének folyamatába. Ezúttal ismét a motion capture került terítékre, ami nem is csoda, hiszen Troy Baker és Nolan North (többek között) fantasztikus munkát végeztek.

Két ingyenes DLC-t kaptak a Batman: Arkham Knight tulajdonosai

A Rocksteady eddig is elérhetővé tett mindenféle alternatív skint a játékhoz, most pedig még tovább ment a stúdió. A Batman vs. Superman skin után két továbbit tettek elérhetővé mindenki számára: az egyik a Batmobile-hoz érkezezett, a másik pedig a 2008-as Batman-film skinjét hozza be a játékba.

Képek a DriveClub új frissítéséről

Ahogy azt az Evolution megígérte, 2016-ban tovább bővül majd a DriveClub. A stúdió autókat és pályákat is ígért jövőre, egyelőre az utóbbiakról vannak képeink, kedvcsináló jelleggel. Ezek alapján városi terepekre számíthatunk.

Galéria megnyitása grid_on

Uncharted 4 - fontos az összjáték

A Naughty Dog az Uncharted második és harmadik részét követően úgy döntött, hogy a negyedikben több szerepet adnak az összjátéknak, a csapat együttműködésének. Ehhez egyébként rendeleztek már egy kiváló alappal, ami a The Last of Us volt. "Az Uncharted 2-ben és 3-ban ugyan működött a csapatjáték, de elég nehéz volt összehozni. Éppen ezért alakítottuk ki a 4-ben a Mystic és a Sidekick rendszereket" - mondta Robert Cogburn, az Uncharted 4 többjátékos módért felelős dizájnere.

Elmondása szerint a cél az volt, hogy megtartsák a dinamikus mozgást és az akciót, miközben igyekeznek elősegíteni a csapatok összedolgozását. Először a Mystic rendszerről mindenki azt gondolta, hogy marhaság, de aztán lassacskán hozzászoktak, és ma már szeretik. "A Sidekick rendszerrel kapcsolatban sokan a mai napig nemtetszésüket fejezik ki, így ezzel kapcsolatban érzésünk szerint további módosításra lesz szükség" - fejezte be Cogburn.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward