Aprók nagyban - 2015.12.10.

Akcióban az XCOM 2, nincs több ingyen pénz a Fallout 4-ben, 2,3 millió nézőt vonzott a The Game Awards, hasznos dolgokkal bővült a PS4-es ShareFactory.

Aprók nagyban - 2015.12.10.

XCOM 2 - élesben az új játékmenet

Ha elég volt a screenshotokból, és a félig-meddig egyértelmű beszámolókból, akkor most egy ténylegesen igazi, éles játékmenet videóval szolgálhatunk, ami az XCOM 2 egyik korai küldetését mutatja be.

Fallout 4 - nincs több ingyen pénz

A Fallout 4 játékosainak kereken egy napba telt, mire rájöttek, hogy egy kis trükközéssel végtelen mennyiségű pénzt tudnak előállítani. Ehhez csak arra volt szükség, hogy az egyik árustól megvegyék az összes létező töltényt, majd mindet eladják egy másik árusnak - egy hiba miatt ugyanis nem lehetett kifogyni a töltényekből, ha azokat eladtuk. Ezt a folyamatot kellett megismételni több árusnál, a végén pedig nagyobb mennyiségű pénzen ülhettünk, mint Dagobert bácsi. Sajnos (vagy nem sajnos) azonban a legújabb javítással ennek vége van, de semmi gond: állítólag profi játékosok már kitapasztaltak egy másik módszert, de erről egyelőre még nincs információink.

Európai dátumot kapott a Bravely Second

A rendkívül "japánosan" elnevezett Bravely Default, avagy a Bátran Alapértelmezett folytatása sem rendelkezik sokkal jobb címmel. Főleg, hogy az európai változat még alcímet is kapott, így a teljes neve Bátran Második: Végső Réteg, de ha így nem találnátok meg a boltokban, akkor inkább a Bravely Second: End Layer néven keressétek. Ezek után szeretnék némi szünetet tartani az idegrendszerem felépülése végett ... Oké, sikerült, úgyhogy itt a kép is a csomagról, ami február 26-tól lesz megvásárolható az öreg kontinensen.

Assassin's Creed Syndicate - mindjárt megjön Hasfelmetsző Jack

Az Assassin's Creed Syndicate első nagy tartalmi csomagja, a Jack the Ripper DLC jövő héten, egészen konkrétan december 15-én jelenik meg minden platformon. A kiegészítő főhőse az alapjáték női szereplője, Evie Frye lesz, aki a fő történet után 20 évvel tér vissza Londonba. Lehetséges, hogy valójában a Hasfelmetsző Jack egy régi karakter, akit mindannyian ismerünk, még Evie is?

2,3 millió nézőt vonzott a The Game Awards

Habár sokan leszólják a játékos díjátadó műsorokat, az tisztán látszik, hogy igény van rájuk. A Geoff Keighley által szervezett The Game Awards, amit sokan már a játékvilág Oscar-díjának is neveznek, még népszerűbbé vált tavalyhoz képest. Egészen konkrétan 2,3 millió néző volt rá kíváncsi, ami 20%-os javulás tavalyhoz képest, így Keighley elmondta, viszonylag biztos benne, hogy jövőre is megrendezik az eseményt. Sőt, már olyan dolgokat is elképzelt, hogy akár a műsor napján egy eSport verseny is lehetne.

Jövő héten jön Xbox One-ra az Ark: Survival Evolved

Az Xbox One Preview Program, vagyis az Xbox-féle korai hozzáférés keretein belül indul el december 16-án az Ark: Survival Evolved. Sok mindent nem tudunk elmondani róla, amit már ne tudnátok: dinoszauruszokra lehet benne vadászni, meg ilyesmi.

PlayStation Network - egy vásárlás mellé egy ajándék

Jelenleg 24 darab játékot vehetünk meg PS4-en az új akció keretein belül, amik mellé kapunk egy ajándék játékot ingyen. Olyan anyagok közül lehet választani, mint a The Order: 1886, a The Last of Us Remastered, vagy éppen a Watch Dogs: Complete Edition. A játékok ugyan nem olcsók (valószínűleg jobban járnánk két használt példánnyal), de mégis megérheti megvenni őket, ha a saját felhasználói fiókunkon akarjuk őket tudni...

Kojima miatt szólta le a Square Enix vezetője a Konamit

A Square Enix vezérigazgatója, Yoichi Wada szerint a Konami kegyetlen módon bánt el Hideo Kojima mesterrel, és ez az egész összességében árt majd az iparágnak. "Nekem, mint cégvezetőnek, egyértelműen negatív érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Nem csak, hogy árt az iparágnak, de úgy érzem, hogy ez egy nagyobb céges probléma. Akkor történik ilyesmi, amikor nincs igazi vezetőség a vállalaton belül, aki oda tud figyelni a különböző csapatokra és a közönség igényeire és visszajelzéseire" - nyilatkozta Wada, aki elmondása szerint csak azért fogalmazott ilyen finoman, mert nem akar rosszban lenni senkivel.

Hasznos dolgokkal bővült a PS4-es ShareFactory

A minap az 1.7-es verziószámra bővült a PS4-es ShareFactory, amivel leginkább videókat szerkeszthetünk és oszthatunk meg. A legnagyobb újdonság, hogy a videókat lelassíthatjuk, így látványos, mátrixos felvételeket készíthetünk vele. Ezen kívül bekerült a time lapse lehetőség is, aminek nem egészen tudom, mi a magyar megnevezése, de ti biztos értitek, miről van szó. Továbbá elérhetők új vágási effektek, zenék, valamint színek is, amiket a szövegekhez használhatunk fel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward