Aprók nagyban - 2015.12.02.

Konzolokra is megjelenhet a Dirt Rally, előrendelkhető a Starcraft 2: Nova Covert Ops, 40 perces előadás lesz a PlayStation VR-ról...

Aprók nagyban - 2015.12.02.

Konzolokra is megjelenhet a Dirt Rally

A jelenleg PC-n a Steam Early Access rendszerében leledző Dirt Rally konzolos verziói megjelentek a tajvani korhatár besorolásért felelős intézmény rendszerében. Ezek szerint, ha a játék kijön a korai hozzáférésből, akkor dobozosan megjelenik majd PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is.

Így vetíti ki a HoloLens a Halo 5-öt

A HoloLens egyik leghasznosabbnak tűnő lehetősége, hogy (többek között) az Xbox One-ról is lehet majd rá streamelni játékokat, és a szemüveg segítségével bármilyen felületből tévét csinálhatunk - így a családnak megmarad a rendes tévé a Barátok köztre. Most ezt tekinthetjük meg akció közben a Halo 5 segítségével.

PS3-ra is megjelent a GTA: San Andreas

Pontosabban annak az újabb verziója, ami egy évvel ezelőtt már Xbox 360-on is kiváltotta az eredeti PS2-es portot. Az új változat már a mobilos verzión alapszik, és alapvetően sok különbséget nem tartalmaz az eredetihez képest, viszont néhány zeneszám már licencelési problémák miatt nem elérhető benne.

Most mindenféle hírverés nélkül került fel az anyag PSN Store-ba, és kereken 2,1GB-ot foglal. Úgy tűnik, hogy ezzel párhuzamosan mind Xbox 360-as, mind pedig a PS3-as árat megvágták 15 dollárra.

Így csináljunk rajzfilmet a Fallout 4-ből

Legalábbis ami az arckifejezéseket illeti. A Fallout 4-nek nem a legnagyobb erőssége az arcok animációja, így a FancyPant nevű modder inkább úgy döntött eltúlozza őket, amitől egészen rajzfilmes hatást kelt a játék. A modder figyelmeztet, a modot nem érdemes komolyan venni, de persze ha megnézzük a videót, akkor rájöhetünk, hogy nem is nagyon lenne lehetséges.

Előrendelkhető a Starcraft 2: Nova Covert Ops

Ahogy a Blizzard korábban már bejelentette, mostantól kezdve kisebb történeti DLC-kkel egészíti ki a Starcraft univerzumának eddig nem látott részeit. Ez első csomagban Nova kerül majd terítékre, így végre többet is megtudhatunk a lányról, ami örömhír a soha el nem készült Starcraft: Ghost után. A Nova Covert Ops összesen három epizódban érkezik majd, fejenként három pályával, saját átvezetőkkel, meg mindennel. De a Blizzard meg is kéri az árát, 15,99 dollárért lehet ugyanis előrendelni.

PC-re jöhet a Shadow Complex

Eredetileg még 2009-ben jelent meg a játék kizárólag Xbox 360-ra az Xbox Live Arcade-en keresztül, és sokáig tartotta magát ott a legmagasabban értékelt anyagok között. Az Epic Games és a Chair Entertainment közös fejlesztése most úgy tűnik, hogy megjelenhet PC-re is, az európai korhatár besorolásért felelős PEGI ugyanis már feltöltötte róla az információkat - a szervezet pedig csak olyan játékokat értékel, amikkel ténylegesen játszott is. Ráadásul ebből még az is kiderül, hogy valamikor a mai nap folyamán kellene kikerülnie a címnek - vélhetően Steamre.

Killer Instinct - akcióban Shadow Jago

A korábban csak skinként elérhető Shadow Jago teljes értékű karakterként kerül be a Killer Instinctbe a második évadának zárásaként. A szélesebb közönség számára december 18-tól válik elérhetővé, de igyekezni kell a megkaparintásával, mert január 18-tól már nem lehet majd megszerezni. Pedig érdemes, mert az új előzetesben elég keménynek tűnik.

Lehet jelentkezni a Black Desert bétájára

Tudjátok, ez az a koreai MMO, amiben brutális részletességű karaktereket lehet készíteni, teljesen testre szabva. Másként lefordítva: mindenki létrehozhatja álmai cicis-popsis nénijét benne. Ennek tesztelésére érdemes időt szánni, a készítők pedig most limitált számban várnak játékosokat a bétatesztre, amire itt lehet jelentkezni. Ekkor azonban a bejutásunk még nincs garantálva, ahhoz meg kell vennünk a Founder's Package-t, ami egyébként tulajdonképpen előrendelésként funkcionál - nálunk ugyanis nem lesz ingyenesen játszható a Black Desert, mint keleten.

Brutális autókkal bővült a Forza Motorsport 6

Habár a Forza Motorsport DLC-inek jellemzően van egy összekötő témája (tehát a benne szereplő autók valamilyen módon kapcsolódnak egymáshoz), a Turn10 most úgy döntött, hogy inkább a rajongók által legtöbbet kért járgányokat veszik elő, és adják oda nekünk. Ezek között is első helyen szerep a stúdió szerint a világ egyik leggyorsabb autója, a Koenigsegg One:1, de itt van például a valóságban is éppen csak megjelent Mercedes-AMG C63 S Coupé is, többek között.

40 perces előadás lesz a PlayStation VR-ról

A PlayStation Experience alatt ezúttal is számos érdekes előadást hallgathatunk majd meg, melyek közül is talán a legfontosabb a PlayStation VR-hoz kapcsolódik majd, hiszen eleve arra számítunk, hogy a rendezvényen minden kiderül a kiegészítőről. Az már biztos, hogy az előadáson jelen lesz Dave Ranyard, a Sony London Studios elnöke, valamint Anton Mikhailov, a Media Molecule-tól, az egyik fő téma pedig az lesz, hogy a VR miként formálja majd át a teljes videojáték-ipart.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward