Aprók nagyban - 2015.11.26.

Készül a Retro City Rampage folytatása, elindult a Rainbow Six: Siege nyílt bétatesztje, Fallout 1 remake-et készítenek a rajongók...

Aprók nagyban - 2015.11.26.

Készül a Retro City Rampage folytatása

A három évvel ezelőtt megjelent Retro City Rampage nagy sikert aratott, nem kis részben azért, mert alapvetően a Grand Theft Auto egyfajta paródiája volt, 8 bites grafikával elkészítve, másrészt pedig azért, mert rengeteg poént és más címekre való utalást tartalmazott. Az örömhír, hogy készül a folytatás, melynek alcíme Shakedown Hawaii, és ami most már egészen elképesztő, 16 bites grafikát vonultat fel, és amiről részleteket a jövő heti PlayStation Experience alkalmával tudhatunk majd meg.

Elindult a Rainbow Six: Siege nyílt bétatesztje

Tegnap a Ubisoft még technológiai problémákról számolt be, melyek minden platformot érintettek. Akkor azt írtuk, hogy ez nem a legjobb jel szűk egy héttel a játék megjelenése előtt, de úgy látszik, hogy nem volt komoly a gond, ugyanis mára már élesedett a béta.

Bemutatkozik a Disney Infinity 3.0-hoz készülő Star Wars-csomag

Igen, ezekből a játékokból és kiegészítőkből fognak vélhetően milliókat eladni a gyerekeknek, miután megjelenik az új Star Wars-film. Nem csoda egyébként, hogy a Disney minden más játék licencét átadta az Electronic Artsnak, csak a Disney Infinity fejlesztését tartotta meg házon belül.

Méretes elsőnapos javítást kap a Just Cause 3

Egészen konkrétan 2,8 GB-ot kell majd letöltenünk PlayStation 4-en - a többi platformon nem ismert a javítás mérete, de valószínűleg nem különbözik majd ettől túlságosan. Az 1.01-es verziószámú patch számos hibát javít a környezet megjelenítésében, a járművek viselkedésében, a sziget világának és lakóinak szimulációjában, de ezek mellett fejlődik a Havok-féle rombolás, a kamerakezelés, a játék stabilitása és teljesítménye is.

Elhagyta a Sonyt a PlayStation angliai vezetője

A mostanában egyre többet nyilatkozó, és így egyre nagyobb publicitást kapó Fergal Gara, a PlayStation részleg vezetője az Egyesült Királyságban mától már nem dolgozik a Sonynak. Karrierjét az Amazon UK-nál folytatja, a közepesen semmitmondó "PC-s részleg vezetője" pozícióban. Helyét egyébként a PlayStation északi és kelet-európai vezetője, Warwick Light veszi majd át.

Fergal Gara

Gabe Newell beköltözött a Team Fortressbe

A Steam Workshop csodákra képes. A lelkes felhasználók például elkészíthetnek olyan dolgokat, mint Gabe Newell arca, amit a Heavy karakterosztálynál használhatunk fel. A skin neve The Big Boss, és nem azért, mert Newell a Metal Gear Solid 5 főszereplője, hanem természetesen azért, mert ő a Valve főnöke.

Fallout 1 a Fallout New Vegasban

A rajongók egy elég komoly projektbe vágtak bele: úgy döntöttek, hogy megpróbálják elkészíteni a Fallout első részének történet a New Vegas játékmenetébe ágyazva, így az is élvezheti, aki annak idején nem szerette a körökre osztott játékmenetet.

Far Cry Primal - bemutatkozás a The Game Awardson

Tegnap megírtuk, hogy tíz világpremier lesz a The Game Awardson, és ahogy azt megjósoltuk, itt nem játékbejelentésekről lesz szó. A Far Cry Primal létezéséről ugyanis már egy ideje tudunk, most viszont kiderült, hogy a műsor alatt vetítik majd le a játékból az első előzetest. Tulajdonképpen ez is több, mint a semmi, hiszen a Far Cry Primalt még nem láthattuk akció közben.

Van akinek nem tetszik a Star Wars: Battlefront

Állítólag létezik az Egyesült Államokban egy olyan banda, hogy Breaking Benjamin, akinek a frontembere Benjamin Burnley. Neki állítólag küldött egy példányt az Electronic Arts a Star Wars: Battlefrontból, és állítólag még fizetni is akart a zenésznek, hogy promózza kicsit a közösségi médiában a játékot. A zenész ezt annyira a szívére vette, hogy Instagrammon mindennek elhordta az Electronic Artsot, és szerinte ők fogják véglegesen megsemmisíteni a Star Wars-univerzumot. Majd az egész végére odatett egy smiley-t is, ismeretlen okokból, és csatolta a képet, amin láthatóan összetörte szegény lemezt. Valószínűleg érdemes lenne pszichológushoz járnia.

Új DLC-vel bővült a Project CARS

A 9,99 eurós áron megjelenő tartalmi csomag egészen hangulatosnak tűnik, ugyanis klasszikus, '60-as évekbeli pályákat kapunk cserébe, többek között a már nem létező francia Rouennel, de ott van még Hockenheum és Silverstone eredeti vonalvezetése is. Ezeken a pályákon pedig a korhoz illő járgányokkal kell versenyezni, így kapunk négy darab legenedás Lotust is. Ezek között ott van az a Lotus 25-ös, amivel Jommy Clark megnyerte a Forma 1-es világbajnokságot 1963-ban.

Dobozos kiadást kap a Fez

Három és fél évvel azután, hogy a Fez megjelent Xbox 360-ra, most dobozos kiadást is kap a játék. A Fez Physical Deluxe Edition december 18-tól lesz elérhető, és egy DRM-mentes változatban tartalmazza a PC-s és Mac-es kiadásokat. Mindezt egy szövettel borított dobozban, keménykötésű kézikönyvvel és a zenei felvételekkel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward