Aprók nagyban - 2015.10.14.

Dátumot kapott az Overwatch zárt bétája, nyugatra jön a Black Desert Online, és ezúttal az agilityről lesz szó a Fallout 4 videójában...

Aprók nagyban - 2015.10.14.

Dátumot kapott az Overwatch zárt bétája

Amire sok ideig vártunk, hamarosan elérkezik! A Blizzard első FPS-ének zárt bétája október 27-én kezdődik Amerikában, de az ígéretek szerint nem kell majd sokat várnunk rá Európában sem. Ezen kívül lesznek nyílt bétatesztek is, bizonyos előre bejelentett hétvégéken. Utóbbiak célja leginkább a szerverek tesztelése lesz, míg a zárt bétából inkább komolyabb, személyesebb tapasztalatokra épülő visszajelzéseket vár a Blizzard.

Máris csatlakozik a BMW M2 a Need for Speed autóihoz

A BMW éppen ma jelentette be az M2-est, ami a legendás M-es modellek sorát bővíti. A kicsi, de erős és technikás járgány sokak szerint visszahozza majd a BMW Motorsport utcai autóinak aranykorát, de ha éppen nincs 22 millió forintod a megvásárlására, akkor egy jó hírrel szolgálhatunk: a kocsi elérhetővé válik az új Need for Speedben rögtön az első hetekben. Mivel a játék november 3-án jelenik meg, és az autót novemberre ígérik a készítők, így nincs túl sok mozgásterük.

HD remake készülhet a legjobb Zelda-részből

Oké, egyelőre nem sok bizonyítékunk van rá, de a Nintendo eShopban már többször is feltűnt a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD verziója. A japán cég egyelőre nem reagált, de a múltban több példát is láttunk már hasonlóra, így szinte biztosra vehetjük, hogy tényleg készül az anyag.

Kompenzál a Konami a Metal Gear Online-ért

Ahogy a Metal Gear Solid V startjánál, úgy a Metal Gear Online indulásánál is felmerültek problémák - leginkább a szerverekkel kapcsolatban, de néhány bug is megkeserítette a rajongók életét. Éppen ezért a Konami most elkezdett ajándékokat osztogatni mindenkinek, aki kénytelen volt átszenvedni ezt az időszakot.

Az ajándékok között ott van 3000GP mindenkinek, valamint a jelenleg elérhető XP-bónuszt is kibővítették két hétről háromra. Örülünk (bár jobban örülnénk, ha kevesebb bug lenne).

Így nézne ki a Mad Max egy 8 bites játékként

Válassz egy karaktert! Immortan Joe, Mad Max, vagy a Bullet Farmer? Aztán hajrá, vesd bele magad egy olyan játékba, amiért mindannyian a fél tüdőnket odaadtuk volna 20 évvel ezelőtt. Erről szól az alábbi videó, amiben a Mad Max-játékot tekinthetjük meg úgy, mintha a 8 bites korszakban készült volna.

Mégis kiegyensúlyozatlan a Star Wars Battlefront 40 fős játékmódja?

Egy külön hírt is szenteltünk annak, hogy megpróbáljuk okítani a népet a Star Wars Battlefront sokat reklámozott Walker Assault játékmódjával kapcsolatban. A helyzet nem könnyű, ugyanis amíg a Birodalomnak csak irtania kell mindenkit, akit lát, addig a Lázadóknak el kell foglalnia a két radarpontot, és a megfelelő pillanatban, az Y-Wingek érkezése után rommá kell lőnie az AT-AT lépegetőket.

Ennek megfelelően a bétában a legtöbbször a Birodalom nyert, így mindenki azt kérdezte magától, hogy "vajon én vagyok ilyen noob, vagy a játék nincs kiegyensúlyova?".

Nos, most a DICE egyik közösségi menedzsere, Mathew Everett elmondta, hogy nincs szó noobságról, a bétával szerzett tapasztalataik alapján ugyanis úgy tűnik, hogy a Walker Assault tényleg kiegyensúlyozatlan. Hogy pontosan mit csinálnak majd vele, az egyelőre kérdéses, mindenesetre szerintem sokat segítene, ha a Birodalom nem tudná elfoglalni a Lázadók telepített ágyúit, azzal ugyanis tulajdonképpen le tudnak zárni egy területet. Ha a játékosok megtanulják, hogy mit is kéne csinálni, akkor ez talán elég is lehet önmagában.

Nyugatra jön a Black Desert Online

Avagy az az MMORPG, amiben rendkívüli részletességgel határozhatjuk meg, hogy a karakterünknek mekkora cicije legyen. Az már viszont kérdés, hogy tud-e valami többet nyújtani ez a darab, mint a többi távolkeleti MMO, melyekben nem kapunk mást, csak szép grafikát, részletes testreszabhatóságot és farmolásra épülő játékmenetet.

Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. - most az agility jön

Ahogy azt már sokszor megírtuk, a Bethesda egy kiváló videósorozattal mutatja be nekünk a S.P.E.C.I.A.L. egyes részeit. A menetrendnek megfelelően pedig most éppen az agility kerül sorra. Nézzük!

Kaphat DLC-t az Until Dawn?

Nos, nem valószínű. Pete Samuels, a játék producere ugyanis elmondta, hogy az alapjátékban lefektetett történet, és annak konklúziója, továbbá minden, a karakterekkel kapcsolatos esemény szent és sérthetetlen.

Ezzel együtt ők is szeretnének egy DLC-t készíteni, csak éppen jelenleg nem tudják, hogy mi legyen az. "Sokat kérdezik ezt tőlünk, és főleg azt mondják, hogy legyen egy örömteli befejezés egy bizonyos karakternek. És ugyan értjük, hogy miért kérik ezt, a játékunk alapvetéseit nem hághatjuk át. Nem zárjuk ki jelenleg egy DLC elkészítését, de a megfelelő körítésre van szükségünk hozzá".

Súlyosan benézte a VG24/7 egyik szerkesztője

Jellemzően nem szokásunk szidni a konkurenciát, még a külföldieket sem, akik pedig vélhetően sosem szólnának vissza nekünk, de! Most muszáj megemlékeznünk arról, milyen csúnyán belefutott a ló nemiszervébe a brit VG247. Történt ugyanis, hogy az egyik szerkesztőjük a Tokyo Game Show-n járt, ahol kipróbálta az Uncharted: The Nathan Drake Collectionből a Uncharted 2-t - vagyis a PS3-as epizód felújított változatát. Ez még rendben is van, csak a hölgy azt hitte, hogy a Uncharted 4-gyel játszik, és ennek nyomán írt egy cikket, amiben azt hangsúlyozza, hogy az egész játék "valahogy ismerős" és "nem tud elszakadni a szokásoktól". Ami nem meglepő, tekintve, hogy már több mint 6 éve megjelent.

A VG247 szerkesztője három hét elteltével jött rá a hibára, majd egy nyilvános levélben kért bocsánatot mindenkitől. A legkínosabb azonban, hogy az eredeti cikkben a szerző még említi is, hogy ő egy "Uncharted veterán", aki hamar ki tudta tapasztalni, hogy mit kell csinálni a játékban. Nem csoda...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward