Aprók nagyban - 2015.10.05.

Nem lesznek mikrotranzakciók a Star Wars Battlefrontban, október végén tér vissza a PC-s Batman: Arkham Knight, Jeremy Irons is szerepel az Assassin's Creed-filmben.

Aprók nagyban - 2015.10.05.

Nem lesznek mikrotranzakciók a Star Wars Battlefrontban

Ezt maga a DICE erősítette meg a mai napon. "A játék gazdasági rendszere egyedül a saját teljesítményedet veszi számításba. Mindent meg kell szerezni játékkal, nem lehet valós pénzt használni. Játszani kell, kihívásokat teljesíteni, és akkor jönnek a kreditek is."

Nem tudjuk másként kommentálni ezt, mint úgy, hogy örülünk.

1GB-os letöltést jelent Metal Gear Online 3

Japában már élesedett, és ha minden igaz, akkor nyugaton is napokon belül elérhetővé válik a Metal Gear Solid V frissítése, ami elhozza nekünk az új Metal Gear Online-t. Maga a patch egyébként körülbelül 1GB-ot foglal. A Metal Gear Online 3 összesen 16 főt támogat Xbox one-on, PS4-en és PC-n, és 12 fős többjátékos mókát hoz el Xbox 360-on és PS3-on.

40GB-ot foglal az Assassin’s Creed: Syndicate

Legalábbis ez derül ki az Xbox Store-ba felkerült információkból. Ami egyébként pontosan azt is jelenti, hogy a játék annyit foglal, mint az Assassin’s Creed: Unity. De reméljük, annál azért jobb lesz.

Október végén tér vissza a PC-s Batman: Arkham Knight

A Warner tervei szerint október legvégén kezdik el újra árusítani a PC-s Batman: Arkham Knightot, addigra ugyanis befut a "végleges" patch. A kiadó vélhetően egy új szériát is gyártat a boltok számára a lemezekből, és persze ezt követően PC-n is elindulhat a DLC-k árusítása.

Ugye, hogy nem halt meg Master Chief

Ahogy azt legutóbb is megírtuk, a Halo 5 új előzetesei direkt átverik a közönséget. Ez nem véletlen, ugyanis a játék univerzumán belül a UNSC is azt próbálja elhitetni az emberiséggel, hogy Master Chief meghalt. Valójában persze csak éppen mással van elfoglalva, ami nem tetszik a UNSC-nek, ezért utána küldik Locke-ot, és az Osiris-csapatot. A most megjelent élőszereplős előzetes pont ezt mutatja be.

Pokémon témájú bulit akart szervezni, nem járt jól

Ramar Larkin Jones, Seattle város lakosa 2011 óta szervezi meg a PAX Prime előtti Pokémon-buliját. Itt a Pokémon rajongói összegyűlhetnek, és csinálhatják azt, amit a Pokémon-rajongók csinálnak, majd belevetik magukat a többnapos videojátékos PAX Prime rendezvénybe. Idén azonban nem alakult szerencsésen a helyzet, a Pokémon Company ugyanis meglátta, hogy emberünk Facebookon szervezi az eseményt, és azonnal keresetet nyújtott be a bíróságon mindenféle jogsértés miatt. Ramar Larkin Jones ugyan ezt látva azonnal törölte az eseményt, de ez sem volt elég a Pokémon jogait birtokló cégnek, továbbra is 4000 dollárnyi kártérítést követelt a rajongótól. A srác azonban egy kávézóban dolgozik, és nem volt éppen zsebben ennyi pénze, úgyhogy a rajongóktól kért segítséget a pénz összerakására. Szerencsére a pénz hamar össze is jött, szóval tulajdonképpen vidáman zárul a történet, kivéve a tényt, hogy a nagyvállalatok viselkedése azért finoman szólva is gyomorforgató tud lenni.

Ez egy kamu Grand Theft Auto VI előzetes

Akkor miért írunk róla mégis? Nos, egyrészt azért, mert valahol mégis hangulatos, másrészt pedig azért, mert mindig jó megemlékezni róla, hogy valójában mennyire jól is néz ki a PC-s GTA 5, hogy a motorjával egy ilyet meg lehet csinálni.

Hamarosan átkonfigurálhatók lesznek az Xbox One kontrollerének gombjai

Eddig csak azt tudtuk biztosan, hogy az új Xbox One Elite kontroller gombjait szabadon át lehet majd állítani, ám most Mike Ybarra a Microsofttól megerősítette, hogy ez a funkció elérhető lesz a sima Xbox One kontrolleren is. A PS4-en ez a lehetőség megvan az előző nagy frissítés óta, mint ahogy most már elérhető a Sony konzolján a háttérből lejátszható zene is. Ezt a lehetőséget nagyon sokan szerették az Xbox 360-on, így jogosan hiányolták az Xbox One-ból. Most Phil Spencer úgy nyilatkozott, továbbra is tervben van ennek megvalósítása, de a prioritási listán nem szerepel éppen magasan.

Dátumot kapott a konzolos Divinity: Original Sin

Pontosabban a Divinity: Original Sin Enhanced Edition, amit a PC-s felhasználók is megkapnak ingyenes frissítésként, de nyilván itt az igazán érdekes a PS4-es és Xbox One-os megjelenés. Az a megjelenés, ami konkrétan október 27-én válik esedékessé. Ahogy arról már sokszor írtunk, a felújított/konzolos verzió újra felvett dialógusokkal, átalakított és új küldetésekkel, új harci stílusokkal, kibővített történettel, és megváltoztatott craftolási rendszerrel érkezik - többek között.

Újabb nagy színészekkel bővült az Assassin's Creed-film stáblistája

Azt ugye tudjuk, hogy a főszereplő Michael Fassbender lesz, mellette pedig a kötelező női szerepet Marion Cotillard alakítja majd. Na, most melléjük csatlakozik be még az Oscar-díjas Jeremy Irons, valamint a nem-Oscar-díjas, de azért nagyon jó színész Brendan Gleeson. Így tehát a szereplőgárda azért már legalább azt sugallja, hogy itt mindenki komolyan veszi ezt a filmet - persze egy olyan játék adaptációjáról van szó, ami összesen már több mint 91 millió példányban kelt el, tehát nem is csoda.

A Ubisoft éppen bejelent valamit

Egy lassú livestream közben. Egyelőre az alábbi kép látható az élő közvetítésen, ahol a kép nagyon lassan, bizonyos időközönként zoomol kifelé. Mindenesetre a barlangrajz alapján bizonyos bennfentes újságírók tudni vélik, hogy ez a korábban pletykált Far Cry Sigma, ami tulajdonképpen egy időszámításunk előtt játszódó Far Cry-epizód lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward